• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Mrs B - vad trist med aktuen och stackars Malte.

    Själv har jag precis ringt gynaktuen och damen där tycker jag ska avvakta tills jag har fått riktigt ont eller feber... men då lär jag inte vara kvar i Sverige. Åker ju imorgon kl 08.30.

  • Lapinette

    BS - damen i telefon tyckte jag skulle åka och om jag mår skit uppsöka läkare på plats. Hon verkade mest sitta i växeln som någon slags bromskloss - kom INTE till akuten!

  • Lapinette

    Mrs B - det är nog bara ett gott tecken, att han vilar upp sig. Usch att han mår så dåligt och att julen blev förstörd för er.

    Själv har jag börjat packa och maken har kollat upp närmaste gynekolog i Villeneuve. Tur att det är Frankrike och inte Thailand vi åker till.

  • Lapinette

    Skulle nog säga att hela 2008 inte riktigt blev som jag hade tänkt mig även om vissa stunder varit väldigt bra. Hoppas självfallet på ett mycket bättre 2009.

    Jag hoppas detta bara är någon slags efterdyning av mensen och att allt är över och bra igen imorgon. Vore så skönt att kunna slippa oroa sig och må dåligt på semestern.

  • Lapinette

    Nu loggar jag ut och önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

  • Lapinette

    Hello ladies,

    Är nu tillbaka från ett vitt och soligt alperna . Denna vecka var otroligt välbehövlig och det enda mörka molnet var den där blödningen som började dagen innan vi åkte och som höll i sig i 5-6 dagar. Inte mycket blod men lite drippelidropp varje dag. Skitskumt! Nåja, nu är det över och jag ska ringa CvL i veckan (de har julstängt).

    Annars har jag inte alls läst ikapp.

  • Lapinette

    mugglan - skidåkningen var jättebra men allra bäst dagen vi hade i Sestriere där det var otroligt mycket snö och inga köer.

  • Lapinette

    Det enda jag har hunnit läsa "so far" är:

    Telis - ska berätta om den inställda Parisresan på nästa brunch. Har ni bokat något datum?

    nenne - fick jobbet! GRATTIS!!!!

    BS - är sur på sin make (har dock inte läst anledningen än).

    Sweetan - flyger hem til USA.

  • Lapinette

    Telis - Ahhh... en olycka innan tolvslaget är det som ska avslöjas på brunchen. Jag som var nyfiken på varför Parisresan inte blev av.

  • Lapinette

    muggles - jag har svarta Haglöfsbyxor och är supernöjd! Svart är så enkelt att kombinera med. Hade ju nya pjäxor i år och otroligt nog fick jag inte ont alls av dem förutom när jag ramlade i lössnön i Sestriere och måste ha slagit i smalbenet. Så de sista dagarna försökte jag åka på endast högerskidan (inte så lätt).

    Gällande min blödning så har jag ännu ingen aning om vad det kan ha varit. Som sagt, värk i ett dygn och sedan lite, lite färskt blod i 5 dagar. Sista dagen kom det mörkt blod och jag förmodade då att det var över. Maken ringde läkaren i Frankrike men som överallt just nu så hade han tagit julledigt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!