• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vad gullig du är Cissi! men tänk om något händer med bilen.

  • Lapinette

    EA - ja, de lär nog ta ett blodprov och så göra VUL och sen får jag nog ta hela min story igen för Holte.

    Lär nog ta hela dagen ledigt idag för jag kommer inte lyckas ta tag i mina rapporter.

  • Lapinette

    Det tar tid att trassla sig genom stan och sen upp till Uppsala. Vägarna var superfina så vi kunde ha tagit vår bil och således "sparat" 2 timmar. Maken var jättestressad då han "jobbar" idag.

    Nå väl, läkaren konstaterade tidigt missfall och förmodligen inget utomex för då skulle det ha kännts när han bökade och stökade i min stackars livmoder. Sen blev det att ta blodprov och få med sig några tester hem. Ska testa igen om en vecka och hoppas att det är minus. That's it!

  • Lapinette

    Ser att vi har några nykomlingar här - Välkomna!

  • Lapinette

    nenne - maken frågade läkaren samma sak, från IVF'n för jag har ännu inte fått min mens. Detta är några slags efterblödningar från missfallet som jag har just nu.

    Det jag undrar över är hur i helsike hormonvärdet fortfarande kan vara högt (enligt läkaren inte alls ovanligt) men jag hade verkligen en rejäl blödning exakt 2 veckor efter + 1 dag efter ÄP. Sen så sjönk ju även tempen typ 2 dagar efer jag slutade med Crinonet, ned till den temperatur den normalt har när mensen kommer.

  • Lapinette

    Vi lyckades inte på egen hand och jag har ingen aning om när min cykel kommer att vara normal igen eftersom jag inte alls vet när jag får min "vanliga" mens. Jag frågade läkaren och han skakade bara på axlarna.

  • Lapinette

    Ja, jag känner mig trygg där. De har nog varit med om både det ena och det andra och blodprovet togs i syfte att ha koll på framtida värden.

  • Lapinette

    Ska kanske klargöra att jag inte känner mig ett dugg ledsen för jag hade inte räknat med något annat. Jag blöder, det betyder att något inte är som det ska.

  • Lapinette

    Ja, läkaren trodde något hade stannat kvar där inne vilket gör att det kommer droppelidropp fortfarande samt ger högt hormonvärde. Så det är nog den teorin som jag får hänga upp mig på (tro på, helt enkelt).

  • Lapinette

    Kängu - så du menar att hjärncellerna har försvunnit ned i magen?

    Sitter här och försöker jobba lite. Det bidde en semesterdag men jag har så mycket att göra på jobbet att jag bara måste göra vissa saker annars kommer nästa vecka bli olidlig.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!