• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Maken sitter i köket och jobbar så det känns helt ok och jag ska väl erkänna att jag hänger mer här samt på FL än skriver på rapporten som ska ut till kund.

    Ha, ha ... så attans vad klok er lilla bebis kommer att bli efter att ha sugit all info från dig i 9 månader.

  • Lapinette

    Marknadsundersökningar, så jag sitter här och försöker sammanställa en rapport till ett stort telefonibolag. Jag borde söka mig någon annanstans då jag kan mitt jobb i sömnen men samtidigt så vet jag inte vad jag vill jobba med (samt att det funkar bra = bekvämt, där jag är).

    Kängu - vad blir du när du har pluggat klart?

  • Lapinette

    Det första man drar in på ett företag är på marknadsföringen och i den budgeten marknadsunderökningarna så visst vi känner absolut lågkonjunkturen. Inte alls läge att byta och för min del så vet jag inte om jag ska byta helt, till något annat och i sådanafall vad?

    Låter intressant och jag förstår om du är trött på skolarbetet. Själv gillar jag att plugga men förlorar mig lätt in i det (grottar in mig så inget runt omkring existerar).

  • Lapinette

    Izzie - så de smakar inte som de där man köper på Mcdonalds?

    Kängu - ja imorgon tänker jag laga en god middag, ta en fördrink medan maten lagas och sedan avsluta allt med en massa goda ostar ... och öppna en dyrgrip från vinkylaren. Ikväll blir det lite lugnare framför tv'n och Let's Dance.

  • Lapinette

    Oj, min diet idag bestod varken av GI eller viktväktarna. Det blev ju lite förhastat med Uppsalaturen och vi drog iväg för att hämta lånebilen. Insåg att vi skulle få svårt att hinna med en lunch så jag köpte 3 bullar på vägen . Sen efter undersökningen stannade vi på McDonalds vid 15-tiden. Inte riktigt min stil but shit happens!

  • Lapinette

    Ore - jag blir likadan när jag är arg... tårarna kommer och jag förlorar totalt självbehärskningen. Känns så kränkande.

    Stackare som är sjuk, krya på dig!

    Gällande utomkvedes så frågade jag läkaren samma sak. Kan det verkligen vara möjligt när man gör IVF och han sa att chansen finns men den är ytterst, ytterst liten.

  • Lapinette

    Ore - det är lugnt! Känner mig faktiskt helt ok. Det var jäkligt tungt när mensen kom efter sista IVF'n och sen blev jag orolig av alla blödningar men det känns ändå lugnt nu. Det finns så mycket man kan njuta av i livet men visst gör det ont i hjärtat att det aldrig blir några barn.

    Sen är det ju så att resultaten bara har blivit bättre och bättre vilket självfallet inger en lite, lite hopp. November månad så ville tempen inte ge vika (hoppades på graviditet naturlig väg efter all akup.), december fick vi 100 % utdelning på våra ägg men tyvärr ledde det inte till graviditet och så nu den här storyn om att jag faktiskt varit gravid. Något har ju då hänt i kroppen och jag ska så fort blödningarna slutar gå till en ny akupunktör för nya försök under våren.

  • Lapinette

    Ja, emellanåt är man så insyltad i nålar, hormoner och temperaturer att det är svårt att förstå att det finns en värld där utanför.

    Hade mitt liv i övrigt inte käntts så bra så skulle jag definitivt ha deppat ihop mer än vad jag har. Min väninna som förlorade sin dotter sa något i stil med att om man inte hade haft en jäkligt bra grundtrygghet så skulle man definitivt ha sjunkit mycket lägre.

  • Lapinette

    Ore - låt dig bli omhändertagen!

    Själv har jag precis fått in kycklingen i ugnen och tagit fram ett Italienskt vin. Maken står över datorn och försöker välja ut vin inför morgondagens middag. Vi får se vad han tar fram ur gömmorna. Blöder bara mer och mer och eftersom jag är ogravid så blir det att dricka vin i helgen.

    Ha en skön helg! Själv kommer jag nog titta in lite då och då, ska försöka göra lite jobb i helgen.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!