Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    problem med inbjudan, vilken utav dem?

    Vad var er tanke när ni valde temat? det är ju en del av att välja stil/känsla och meningen är att underlätta ett helhetsintryck av tillställningen.

    Om det ska vara stilrent eller romantiskt borde i min värld vara det allra första man funderar över, och sedan kanske någon eller ett par färger som en röd tråd.

    Tycker genomgående att hela"vad har du för färgtema grejen" verkar ha missat syftet med att det ens finns. Det tycks ha blivit en egen grej som man funderar ut helt skilt från resten, som sedan mer blir ett problem, när man efteråt upptäcker färger på stolar i lokalen osv.

    Allt sånt borde man kolla först, och sedan välja färger som passar in där man ska vara och lyfter lokalen på bästa sätt.

    Att välja svart är ju helt klart lite "tuffare" och det vita är i sin tur så maximalt romantiskt som det kan bli.
    Valet borde rimligtvis göras utifrån vilken prägel hela tillställningen kommer att ha. inbjudan lägger ribban för vad man kommer att förvänta sig fortsättningsvis.

    Båda korten lovar ett ganska lyxigt bröllop och fest i mina ögon.

  • passionsblomman

    Hoppas jag inte lät för ilsken förut1 jag har bara upptäckt att ett av mitt yrkes viktigaste arbetsredskap så at säga, verkar ha blivit nån slags "grej". Helt fristående från allt det andra och nästan som nåt man flickagtigt flashar med typ: "vilken är diiin finaste färg? Miiin är rosa med silver.. Jaaa guuu vad fiiint, men HON hon har röött! men guuu va fult det skulle jag aaaldrig ha."

    Om du förstår vad jag menar?

    istället för att man sållar bland alla valmöjligheter genom att bestämma typ av fest och sedan hur man bäst framhäver just det i alltifrån inbjudan till dukning.

    Det går ju absolut att göra det romantiskt även med det svarta som inslag. Inte lika ljuvt, men med lite dramatik med i det hela.Fråga gärna om du vill bolla framöver1 Jag jobbar som florist, så färger är min vardag och stora glädje...


    nässlan87 skrev 2008-11-03 15:02:21 följande:
    jag vill ha stilrent med en romantisk touch :) medans min kille vill ha det så romantiskt som möjligt.ska fundera på det du säger och se vad vi kommer fram till
  • passionsblomman

    Ja, det får väl anses som lite av ett lyxproblem att ha en väldigt romantisk karl...hihi

    (obs, alla mina 1:or i alla inlägg ska vara !, men mitt tangentbord är så trööögt)

    Det kommer säkert att bli väldigt fint i slutänden!
    Lycka till med planerna!

Svar på tråden problem med inbjudan, vilken utav dem?