• T RO

    Vem tar emot svaren?

    Vi låter min mamma ta emot alla osa, för då slipper jag noja om vem som svarat och inte. Så typ en vecka före osa går ut så kan jag kolla läget och se om det är läge med påminnelser efter osa.

    Jag VET nämligen att jag kommer att sitta och räkna svar varje dag om jag tar emot dem själv. Mamma är dessutom lätt att prata med och är väldigt organiserande av sig .... hmmm undrar var jag fått min ordningsmani ifrån

  • T RO

    Visst är det "lättare" om man tar det själv, eftersom man ändå pratar, men det är också lättare att saker glöms bort. Vår osa-persom ska tex fråga om de kommer på brunch dagen efter, hur många personer det blir då, och om någon har allergi och specialkost. Vi har även ett antal som bjuds "med sällskap" då de inte känner andra än mig, och där behöver vi såklart info om "sällskapet". Så om man tar det "när man ändå pratar" så är det så lätt att det blir oklart och missförstånd. Det blir mer som en riktig bokning när de osar till någon utomstående.

    Vi har även skrivit i vår infolapp att ÄVEN om man svarat muntligt, eller tar för givet att vi vet att de kommer, eller om man INTE kommer, så ska det osas, för att vi vill få koll på allergier och brunchdeltagare.

Svar på tråden Vem tar emot svaren?