• Svar på tråden Göteborgsbrudar del:4
  • Troll1

    hej hej! Mannen kommer hem seeent i kväll igen. Inget att göra åt saken. Hoppas på bättring till jul.


    Ha det så mysigt, ni som(ev) träffas ikväll.

  • Troll1

    Oj, så tyst det är här nuförtiden.


    Alla fruar har fullt upp.

  • Troll1

    Ja, det kan man fråga sig... {#lang_emotions_undecided}Har ni träffats på {#lang_emotions_coffee}?
    Har gjort MR för ett par v sedan och fick beskedet att jag har några st diskbråck. Både i nacken och ländryggen. Kul Not. Bra att veta i alla fall.

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-12-16 22:47:42 följande:
    Ja, det kan man fråga sig... Har ni träffats på ?Har gjort MR för ett par v sedan och fick beskedet att jag har några st diskbråck. Både i nacken och ländryggen. Kul Not. Bra att veta i alla fall.
    Hej vännen. Nä det har inte blivit någon fika. Alla fruar här i tråden verkar vara väldigt upptagna. Just nu har jag skitmycket att göra på jobbet och jag är helt slut. Nästan så man längtar efter julhysterin så man får ett par dagar ledigt.
    Skönt att du äntligen fick gjort din MR, och fick veta vad som var fel... Vad kan läkarna göra åt diskbråck då, går det att åtgärda?
  • Troll1

    Fru Trul: Steloperation. Inte bra... Förhoppningsvis ska jag träffa smärtläkare. Har med största sannolikhet Fibro också, så det blir lite mkt på en gång.


    Hur är det med dig?


    Synd att alla droppat av härinne!

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-12-17 11:01:27 följande:
    Fru Trul: Steloperation. Inte bra... Förhoppningsvis ska jag träffa smärtläkare. Har med största sannolikhet Fibro också, så det blir lite mkt på en gång. Hur är det med dig? Synd att alla droppat av härinne!
    Jobbigt, jag är ju själv reumatiker så jag vet hur jobbigt smärta kan vara... Inge kul alls... Men om det kan bli bättre med operation tycker jag du ska överväga det iallafall..

    Som sagt fullt upp med jobbet, är helt slut. Nu på fredag är tolfte dagen på raken som jag jobbar.... Ser verkligen fram emot lite ledigt i jul. Annars är det bra, jag har äntligen fått tummen ur och beställt mina inbjudningskort till ettårsfesten. Nu ska jag bara hitta någon som kan texta oxå... Hmmmm.... Börjar ju bli ont om tid liksom, harkel....

    Själv då hur är det med dig?
  • Troll1

    12 dagar i rad?? Du behöver lugn & ro förstår jag...

    Steloperation är lite som Rysk roulette eftersom det inte alltid blir bra, utan det kan tom bli sämre. Då är det liksom kört. Jag känner 2 st killar under 40 år som båda är stelop i ryggen och ingen av dem kan jobba idag. De har hemsk värk hela tiden. Så jag tvekar naturligtvis.

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-12-17 22:28:16 följande:
    12 dagar i rad?? Du behöver lugn & ro förstår jag...Steloperation är lite som Rysk roulette eftersom det inte alltid blir bra, utan det kan tom bli sämre. Då är det liksom kört. Jag känner 2 st killar under 40 år som båda är stelop i ryggen och ingen av dem kan jobba idag. De har hemsk värk hela tiden. Så jag tvekar naturligtvis.
    Ojdå, då förstår jag att du tvekar.... Alltid svårt det där med operationer spelar ingen roll om det är en stor eller en liten egentligen, det kan gå lika fel även om det är en liten operation. (Jag opererade tex ett finger och det blev sämre än det var innan...)
    Men man måste väga fördelarna mot riskerna, och sedan får du ställa dig själv frågan; om du inte gör operationen hur blir din värk då?
  • fru Trul

    fru Trul önskar alla fruarna en riktigt god jul!
    Kram på er!

Svar på tråden Göteborgsbrudar del:4