• PennyJenny

    Hur posta inbjudan, när ta foto?

    1. Jag skulle inte stoppa den i brevlådan utan något runtomkring, den skulle förmodligen bli alldeles förstörd i de automatiska sorteringsmaskinerna. Så cellofanpåsar eller ytterkuvert.

    2. Fota innan. Man är precis iordninggjord, inget utsmetat smink efter gråt i kyrkan osv. Jag förstår personligen inte det här med att inte se varandra innan vigseln, vi spenderade så mycket som möjligt av vår dag tillsammans, men det är vi det. Om man ändå vill att det ska vara lite speciellt med ett "första" möte så kan man göra det fint och stämningsfullt i och med att man träffas för fotograferingen. Att någon tärna eller så ordnar med bubbli och två glas, pryda marken med blomblad och låta dig stå där och han kommer gående. Då kan man dessutom fotoa det och få stämningsfulla bilder av det.
    Fota innan är också trevligare för gästerna och man kan gå och ägna sig åt dem med en gång efteråt.

  • PennyJenny

    Tro mig, han kommer kippa efter andan oavsett som det är i kyrkan eller någon annanstans har ser dig första gången.

    Jag är som sagt stark förespråkare av att vara tillsammans mycket även under förberedelserna. Vi var det och det gjorde att dagen inte var över så fort och vi hann njuta av den och varandra. Och fasten vi klädde oss ihop så var det speciellt när vi liksom såg varandra i "full mundering". Då stannade vi bara upp och insöp stunden och blev alldeles tårögda. Så även om man följs åt mest hela dagen så blir det speciellt att se varandra. Men vill man göra det lite mer speciellt så går man åt skilda håll en timme innan fotning och klär sig och lägger sista handen vid det hela och mötes och som sagt, han kommer att kippa efter andan, det är jag helt övertygad om.

Svar på tråden Hur posta inbjudan, när ta foto?