Inlägg från: Emmet99 |Visa alla inlägg
  • Emmet99

    Nervös!!!! OT!!

    lillabruden skrev 2009-01-03 04:19:05 följande:
    Emmet99, abstinens såhär på natten idag? Du får gå in i tant-tråden, börja på sida ett Fortsätt kämpa!!! Det kommer att bli skitbra tillslut! ALLT är jobbigt i början, och det mesta är jobbigt alltid....men man lär sig leva med det
    hehe, nej det är jag som har en helt vansinnigt utflippad dygnsrytm för tillfället. Skulle vända rätt på den, men bidde fel eftersom sluta röka + inte få sova= rent omänsklig tortyr. Kan konstatera att det är "godnatt-ciggen" jag saknar mest. Ahghrgh... Tacktack för stödet!!! :)
  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2009-01-03 09:30:22 följande:
    Skitbra jobbat!!!! Kämpa på!!Jag ska säga att igår var min absolut jobbigaste dag! Jag var såååå röksugen så jag nästan grät!! Och då var min 20:e rökfria dag (tror jag)Jag skriver dom vidriga grejerna till dig också.. Det är jobbigare än man tror och det håller på länge.. Så du inte blir chockad senare. Men jag tror du grejar detta!! Är du beredd så..
    ahhhrgh, dammit! Vad duktig du var som klarade dig igenom den! Men efter en helt månad nästan... Var det något speciellt som hände som du förknippade med cig eller var det bara apropå ingenting? Men som sagt, det är bra att veta!!
  • Emmet99

    hade just ett utbrott igen där jag vrålade med tårarna sprutandes att jag minsann inte ALLS ville sluta röka. Eller rättare sagt att den enda fungerande procenten av min hjärna vill sluta. De andra 99% tycker detta var den mest korkade idén någonsin :P

    Jag började tyvärr sluta innan jag riktigt hade hunnit bestämma mig totalt för det (med hjärtat alltså), så det känns som att jag gör det lite mot min vilja (alltså inte den logiska, logiskt sett är det klart jag inte vill röka), och snacka om att det späs på av abstinensen. men jag tänker BANNE mig inte gå igenom detta IGEN!! So far so good. Men jisses vad hjärntvättad man är. Känner mig hur patetisk som helst.

  • Emmet99

    Ja de är otäcka de små rackarna!! Mulle, hur har det gått för dig, har du hållt dig borta sen helgens syndande? ;)

  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2009-01-12 13:32:33 följande:
    Jaa jag har inte rökt efter det..
    hurra! Vad bra =) Känns det någon skillnad liksom eller gjorde det som inget om man säger så?
  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2009-01-12 13:51:43 följande:
    Jag känner det som så att jag kommer klara av att bara feströka.Jag vill gärna greja det då det känns bedrövligt tråkigt att tänka att man aldrig mer ska få röka! Jag älskar att röka! GOTT! Så länge man inte har cigg med sig hem på kvällen så! Så feströkning blir det.
    Haha, eller hur? Tanken att aldrig mer få röka är helt knäckande!!! Jag kan absolut inte tänka så. Sen vet jag inte om jag kan feströka heller, men förhoppningsvis blir jag gravid innan jag hinner ta reda på det - problem löst
  • Emmet99

    fast festar man aldrig måste man ju få fikaröka någon gång. :)

  • Emmet99

    Jasmina E skrev 2009-01-12 15:35:13 följande:


    Och där kommer jag in i bilden Går så bra så kan jag tillägga, haha!
    fast det beror ju på hur mycket du fikar också :D Själv kan jag fika i timmar hur ofta som helst och då är det svårt om man får röka då =)
  • Emmet99

    Jasmina E skrev 2009-01-12 15:41:06 följande:


    Lyckligtvis är det ju rökförbud numera på fiken också som vi alla vet, men under sommaren blir det ju desto fler fikatillfällen och man kan sitta ute och mysa i solskenet. Fast man får ju såklart lägga lite band på sig.. Men erkänn, tillsammans med en kall cola eller varm latte är en liten giftpinne så gott som oslagbar! Dessvärre.
    snyft... Inget slår latte och en cig i majsolens första värme =( Det slår vilken alkohol som helst i världen i kombination med cig. Våren kommer bli svår.
  • Emmet99
    lillabruden skrev 2009-01-14 01:55:19 följande:
    heja heja vem är bäst?! jo den som slutar röka mest!!!:-d funkar det rimmet?
    Hurra!!!! Underbart med uppmuntran! :) Jag är inne på fjärde rökfria dagen nu!
  • Emmet99
    lillabruden skrev 2009-01-14 12:09:25 följande:
    Fjärde dagen är bara börjanMen du ska tids nog bli av med den sörjan!Kämpa på, hej å håMed vilja och BT ska det gå!!!
    haha, awww vad du är GO!!!!! :)
  • Emmet99

    Mrs D to be skrev 2009-01-14 11:48:04 följande:


    ni är starka flickor kämpa på. Ni försöker faktist avvänja er av något som skulle vara narkotikaklassat om det infördes idag!! Det är inte illla
    tack! Ja det är banne mig helt brutalt vad sberoende man blir =(
  • Emmet99

    Jasmina E skrev 2009-01-14 16:39:28 följande:


    Jo det är det ju. Till den största delen iaf. Annars skulle det behövas mer än ren viljekraft att sluta vilket det inte gör.
    jag prövade först utan nikotinersättning, vilket slutade med tårar tandagnisslan och katastrof. Nu använder jag inhalator och det är en ENORM skillnad, så visst är man fysiskt beroende. Annars hade det ju inte varit någon konst att sluta :)
  • Emmet99

    Jasmina E skrev 2009-01-14 16:48:29 följande:


    Hmm. Kan tänkas att det är mycket individuellt då.Inhalator, är det den där lilla fula grejen som ska symbolisera en cigarett som man sitter och suger på och får i sig gradvis mindre nikotin? Eller vad tänker jag på?
    precis, det är det, fast man bestämmer hur mycket nikotin man vill ha i sig. Man ser otroligt fånig ut med den :) Men oj vad den dämpar suget, bara vanan jag behöver bli av med nu, och när den är borta nikotinberoendet
Svar på tråden Nervös!!!! OT!!