• Svanboet

    Hur gör man? Bjuder man respektive som man aldrig träffat?

    Jag skulle inte tänka mig att gå på bröllop utan min m2b men å andra sidan har vi träffat nästan alla varandras kamrater. Vi har ju hållit ihop ett tag. Jag kan tänka mig att det är speciellt med nya patners som bara hållit ihop ett par veckor men tänk också på att det är ett tag till bröllopet också, mycket kan hända även i de mest stabila förhållandena.

    När det gäller utlandsresor är det ju lite extra speciellt. Det kostar ju trots allt lite mer om ni hade tänkt betala för alla era gäster. Genom dialog kanske man kan komma överens om att betala halva biljetten för respetive eller att de får lov att betala själva. Ska gästerna betala sina egna biljetter spelar det väl ingen större roll för er budget? Naturligtvis beror det på antalet gäster som det varierar med. Jag tror att det är lättast att diskutera med de berörda gästerna och se vad de säger.

  • Svanboet

    Jag kommer nog välja att skriva "NAMN med sällskap" på inbjudan och då är det upp till dem och ta med eller inte ta med nytillkomna partners. Det rör sig oftast inte om allt för många gäster det skiljer på i ett sånt läge.

  • Svanboet

    Nej det är säkert inte dumt att tänka på vilka man egentligen betalar fest för. Men när det kommer till närmaste familj hade jag nog valt att lämna öppet för korta förhållanden också, kanske inte när det gäller lösare kontakter så som kollegor.

Svar på tråden Hur gör man? Bjuder man respektive som man aldrig träffat?