• Hammerman

    Hur gör man? Bjuder man respektive som man aldrig träffat?

    Flickor, flickor, inte ska ni väl sluta redan? Jag har ju just fått färdigt popcornen!

    Håller för övrigt med Molson. Det är faktiskt ganska svårt som utomstående att ta ett förhållande som endast varat i två veckor på fullt allvar, och när det gäller så dyra tillställningar som bröllop vill man ju gärna att det ska vara mer etablerat. Hade festen bestått i knytkalas med efterföljande brännboll hade det varit en sak men att bjuda en människa brodern löper stor risk att göra slut med strax efter bröllopet till en fest á 2000:- per kuvert... nja.

  • Hammerman

    Som sagt, hur länge paret varit ett par är helt klart en relevant faktor. Att vakna upp dagen bröllopet går av stapeln med ett ONS bredvid sig i sängen och ta med henne eftersom ALLA PAR ÄR BJUDNA NO MATTER WHAT är nog inte etikettsmässigt korrekt det heller.

  • Hammerman

    Jag tycker överhuvudtaget inte att situationen grönkullan grillas för är jämförbar med det som tidigare diskuterats i tråden (tycker snarare att hon har en sund inställning till sin relation). Det jag visat stöd för är den eventuella oviljan att bjuda någon som varit tillsammans med en av gästerna i blott några dagar när inbjudningskorten skickas ut. Det finns däremot absolut inget som säger att man inte kan bjuda nyblivna respektive man aldrig träffat, jag skulle snarare se det som en riktigt storsint gest, men samtidigt förstår jag om folk känner att de har en budget att följa och inte vill ha "okända" på bröllopsfesten.

    Att däremot fara på ett bröllop och lämna partnern hemma när man varit gifta i 10 år... nja.

Svar på tråden Hur gör man? Bjuder man respektive som man aldrig träffat?