• emmlin

    Ännu en tråd om barn på bröllop...

    anja1661 skrev 2008-12-14 19:45:55 följande:
    vi står oxå i valet och kvalet...vi har två egna barn och min syrra och hennes man (tärnan och bestman) har då två barn och dessa bara måste vara med...däremot så känner väl jag att kompisars barn inte behöver komma....men man vill ju inte heller att folk tackar nej till bröllopet för att barnen inte fick komma...hmm...svårt det där.vi skickar våra inbjudningar i jan så vi hinner fundera lite till...hur skriver man i inbjudan ??vill inte skriva barnfritt då våra 4 barn kommer vara där....
    precis som här då :)
    vi har oxå 2 barn och min bror har två barn vars alla barnvakter kommer att befinna sig på vårt bröllop.
    Vi kommer att ha våra barn samt min brors barn med på bröllopet, sen kommer alla 4 att gå hem med mormor/farmor när festen drar igång.
    Vi har sagt till alla att det är barnfritt men att våra barn kommer att vara med, och alla jag pratat med har tyckt att det är helt ok :)
    vi har även sagt att vi kommer inte att förbjuda någon att ha barnen med men att det blir inte ett barnvänligt bröllop då lokalen är ganska så liten. Självklart kommer några att ha med sina små bebisar men de tar inte samma plats som t.ex en 2-3 åring ;)
Svar på tråden Ännu en tråd om barn på bröllop...