Inlägg från: Sååå lurade |Visa alla inlägg
  • Sååå lurade

    Ännu en tråd om barn på bröllop...

    Är det konstigt om den egna familjens barn är med på festen fast man undanbett sig barn i inbjudan...

    Vi kommer inte ha någon möjlighet till barnvakt till vår 2åring eftersom alla är med på festen... Men vi kommer garanterat att få hjälp under kvällen samtidigt som vi kommer att söva honom på plats Det gäller även M2B:s syskonbarn (sonens kusiner) som är mellan 10-13. Eftersom vi bor en bra bit ifrån dem och vi gärna har dem med och de annars skulle ha barnvakt under flera dagar om de inte får komma så känns det självklart att de måste få vara med... Men ser folk snett på en när De inte får ta med sina barn, eller har folk förståelse för att familjens barn är lite speciella? Dessutom är de ju världens bästa barnvakter...

  • Svar på tråden Ännu en tråd om barn på bröllop...
  • Sååå lurade

    Vad skönt att ni tänker så här också. Vi har inget emot våra vänners barn, men om alla tar med dem så handlar det om 20 barn mellan 2-15år vilket inte är det jag tänkt mig på vår bröllopsdag...

    Tanken med dagispersonal har slagit mig, och jag tror att ev tre av dem på dagis skulle kunna ställa upp. Det är ju liksom intes om att fråga om barnvakt till vad som helst, och naturligtvis skulle vi betala.

    Samtidigt så bor min M2Bs familj ganska långt bort och de ser inte vår son så ofta vilket gör att vi misstänker att de gärna vill träffa honom också när det finns tillfälle. Och eftersom jag vet att sonens kusinner och moster gärna leker med honom så tror vi att fi kommer att få massor av hjälp under hela helgen.

    Då ska jag utforma vår inbjudan på nåt bra sätt så att alla är med på noterna... Samtidigt så har vi ett par som har väldigt svårt att få barnvakt eftersom vi bjuder deras barnvaktsalternativ. De är inte inte är från orten. Har sett att fler har skrivit attde önskar barnfritt men att om man absolut inte kan skaffa barnvakt så är de naturligtvis välkomna ändå.

Svar på tråden Ännu en tråd om barn på bröllop...