• fjutjur brajd

    Synpunkter på inbjudningskort!

    Jag får känslan av att festen ska vara i kyrksalen... men jag antar att det är i någon annan samlingslokal i kyrkan (eller?). Men det är ju ändå i kyrkan så visst kan man skriva så (även om jag nog hade valt att skriva t ex "kyrkans samlingssal").


    Jag håller också med om att det snirkliga typsnittet känns lite för mycket. Jag skulle antingen valt ett lite mindre snirkligt typsnitt eller valt att bara skriva vissa saker med det snirkliga typsnittet (t ex era namn och "Välkommen på vigsel"). Ska jag vara petig hade jag också skrivit "i Bröllopskyrkan" med litet i.


    Jag fortsätter med min petighet (antar att det är det du vill{#lang_emotions_wink}). Jag skulle nog skrivit mail och telefonnummer först under osa-datum. Då tycker jag det blir tydligt att man ska osa på e-mail eller tel till er. (Kanske bra att det framgår att det är ert nummer och mail, så att folk vet vem de ringer till när de ringer. Det är ju olika vem man osa:r till...)


    För att förtydliga att det finns mer information på er hemsida tycker jag att du kan skriva: "Mer info: er hemsida".


    Men det här är ju bara petitesser, och jag tycker absolut att inbjudan funkar bra som den är nu med!


  • fjutjur brajd
    EhjärtarE skrev 2008-12-15 20:16:52 följande:
    Min M2b gjorde ett nytt förslag redan igår eftermiddag, där alla saker som ni har sagt redan är ändrade. Det finns i mitt galleri, bättre? Jag måste erkänna, även om det tar emot lite att jag också tycker det Vad gäller kyrkan/kyrkans samlingssal så kommer vi faktiskt vara lite i själva kyrksalen också under festen. Det går att öppna upp mellan kyrksal och samlingssal så vi ska ha scenen i kyrksalen. Vi kommer nog vara i de flesta rummen i kyrkan (det finns fler) så att skriva bara kyrkan känns helt rätt för mig.Tack för all hjälp! Ge gärna synpunkter på det nya förslaget!
    Jag tycker det blev jättebra! Lättare att läsa och allt är tydligt. Och då förstår jag absolut varför ni skriver att festen är i kyrkan!

    Möjligtvis att jag skulle vilja ha det lite luftigare runt hjärtat... (petig igen...).


Svar på tråden Synpunkter på inbjudningskort!