• MissMijah

    Bröllop 2010 nr 5

    therese: fy vad tråkigt att höra gumman! jag vet inte vad jag ska säga. vad finns det att säga liksom? man känner sig alltid så maktlös i sådana här situationer.
    jag hoppas verkligen att ni kommer på fötter snart igen hela familjen. och även om det öåter som en klyscha så säger jag att, det kommer ordna sig, det gör det på ett eller annat sätt.

    skönt att få ha mamsen hos sig ett par dagar då, då får ni rå om varandra ordentligt.

    du vet var jag finns om det är något gumman. hälsa de andra och krama från oss. kramis!

  • MissMijah

    Hej på er!

    Jag är så jättetrött efter mina arbetsdagar så jag orkar faktiskt inte sitta och läsa igenom allt man missat under dagen.

    Bara så att ni vet och inte tror att jag är ointresserad.

  • MissMijah
    Fenixx skrev 2009-01-13 12:49:06 följande:
    hade varit en syn för gudarna du hahahha
    haha du är la för rolig! man ser det man vill se
  • MissMijah
    haennish skrev 2009-01-13 13:11:52 följande:
    Förra bröllopet jag va på satt jag mittemot toastmastern och jag tänkte att det nog skulle bli väldigt trevligt med någon så pratglad person. Men det första han frågade var hur länge jag hade varit gravid, och eftersom jag inte va det så blev det väldigt obekvämt hela festen.. haha Nu efteråt kan jag skratta åt det, men då ville jag bara åka därifrån typ. Jag hade en liten babydoll klänning som gör att vem som helst skulle se lite gravid ut och sen va jag chaufför så jag drack vatten...men vem frågar nåt som om man inte är säker? haha
    nej men vilket pucko!

    haha hur tänker en del ibland. man måste ju VETA innan man börjar fråga!
  • MissMijah
    makupala skrev 2009-01-13 21:56:11 följande:
    skillnaden mellan 5:an o 7:an är baksidan av klänningen.5:an är helt färgad i mitten7:an är bara lite färgad bak till.. kan lägg upp en bild på baksidan..
    jag får nog lov att säga klänning 7.
  • MissMijah

    Hej tjejer!

    Hur har ni det!?

    Alltså, jag undrar bara om jag är onormal eller inte. Tänker fler som jag. Undra om det är nervositet för bröllopet (redan) eller vad det är.
    Den senaste veckan har jag tänkt en massa konstiga saker som att Rob skulle ha tröttnat på mig, att han tycker jag blivit tråkig (för att allt blitt sån vardag och det nykära försvunnit) och jag känner sån rädsla för att förlora honom.
    Men varför? Han friade ju till mig, klart han vill leva med mig!? Sen att allt kanske inte är lika puttinuttigt som förut, det är väl ganska vanligt, eller hur?
    Men ändå visar vi känslor bra och kramas och pussas, och det sexuella om jag får säga så personliga saker, är ju grymt bra.
    Varför går jag och känner såhär? Gud vad jobbigt!

    Jag berättade fr honom igår hur jag tänker och att jag går med en konstig känsla i magen. Han sa att; sluta tänk så nu! Du har inget att oroa dig för jag har inga som helst tankar på att göra nåt så dumt!

    Är jag helt knäpp eller?! Och nu imorse vaknade jag med en klump i magen. Men varför, vi har det ju bra. och inte ens diskuterat om att vi skulle göra slut, haha. sjukt eller hur?

  • MissMijah
    maj2010 skrev 2009-01-14 10:55:00 följande:
    MissMijah > Det är nog inte så ovanligt att man har såna tankar. Har varit där själv för ett tag sen. Jag tror det beror på att det är ett stort beslut att gifta sig. Det tar ett tag att smälta det! Tvivel hör till livet. Bra att ni kan prata om det i alla fall. Det är ju inte så kul att känna på sig att ens partner går omkring och bär på något men inte vågar säga det.Oroa dig inte!
    Tack! Jag ska försöka att inte göra det. Har ju tänkt såhär förut men då har det släppt efter ett tag. Men nu kom det tillbaka igen. Men det kanske hör till som du säger.
  • MissMijah

    Nu måste jag gå och jobba jag kikar in senare. kram på er

  • MissMijah

    Tack tjejer! Tur att jag har er.
    Det känns mkt bättre nu.
    Han mötte mig i dörren nu när jag kom hem från jobbet och sa " Gissa vem som är världens käraste pojkvän?!"

    Vad har jag missat idag när ni babblat? Uppdatera mig lite.

  • MissMijah
    rosesarered skrev 2009-01-14 20:10:51 följande:
    Hej alla,har haft en lång skoldag idag och gissa vad som väntade på mig när jag kom hem? jo nya allt om bröllop. Kände igen en brud härifrån, hon och hennes make var med på ett real life bröllop. Vet inte hennes nickname här med de hade ett jättefint rosa bröllop.Pandis,gillade den med körsbärskvisten bäst. känns vårigt och fint.MissMijah,det går ju upp och ner, ibland tvivlar men och sen blir det en bättre dag igen. Låter ju som att ni har det jättebra tillsammans, så du har nog inget att oroa dig för! hur länge har ni varit tillsammans förresten?
    Det är väl så antar jag

    Vi har bara varit ihop i ett år nu den 25:e
    Men det var sådär, redan från början blev allt så seriöst och ja. det så ju bara pang så var båda störtförälskade.
    allt klaffar på alla plan, verkligen alla. jag saknar iongenting sen han kom in i mitt liv. han har allt jag nånsin kunnat drömma om, och meeer
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5