Inlägg från: MolsonCanadian |Visa alla inlägg
  • MolsonCanadian

    Göra sina egna inbjudningskort

    Våra är gjorda i Word, med Word Art. Finns utkast i mitt galleri. Gjorde det enkelt för oss och gör kvadratiska 10,5 cm.

  • MolsonCanadian

    Friare att flytta omkring?
    Då har du helt missat WordArt i Word.


    Hemlig2009 skrev 2008-12-28 14:33:46 följande:
    Jag har inte satt mig in i Photo Shop som annars är vanligt vet jag. Jag använder mig istället av PowerPoint, lite friare att flytta omkring text än i Word. Laddade hem typsnitt från dafont.com. Jag skriver ut som vanligt på det papper jag sen ska ha som inlaga i kortet.
  • MolsonCanadian

    Tack. Har testat att skriva ut dem under julhelgen och de blev faktiskt ännu bättre i verkligheten.

    Jag tror att jag googlade mig till bilden. Kan maila dig den om du vill?

    Alltså, ett vanligt A4 är 21 cm brett. Jag tog bort alla mariginaler, skapade en tabell med två kolumner, 10.5 cm breda och kvadratiska. Så använde jag WordArt samt tabeller för att designa och Voila.

    Öppna ett dokument, gå in på Visa, Verktygsfält och bocka för WordArt. Då visar sig WordArts verktyg. Med WordArt kan du flytta runt, vinkla, rotera osv. som du vill. Du kan lägga till skugga, 3D, placera ovanpå, genombrutet osv osv. Hur enkelt som helst.


    fromheretoeternity skrev 2008-12-28 19:34:40 följande:
    Tack så jättemycket för alla svar! Jag har aldrig fattat att man kunde hämta hem egna typsnitt! Jag har hittat jättemånga fina!Jag förstår dock fortfarande inte hur man liksom får kort av det man skriver, man vill ju kanske ha text både på utsidan och inuti. Hur gör man då?MolsonCanadian: Jättefina kort! Var har du hittat hjärtanen? Sådana vill jag också ha!! Hur gjorde du egentligen korten i wordart, det förstår inte riktigt jag...
  • MolsonCanadian

    Tack så mycket.

    www.dafont.com hittar du olika typsnitt. Har du fått upp Word Art-verktyget i ett Worddokument?


    Chleah skrev 2009-01-02 22:44:37 följande:
    molsoncanadian dina kort är jätte fina men jag är helt värdelös på detta, jag fattar inte hur jag hittar så fina textstilar som du har och hur jag använder wordart??
Svar på tråden Göra sina egna inbjudningskort