mat 60 personer laga själv?
rottizz1 skrev 2009-01-06 15:32:46 följande:
Jag lagade mat till ca 60 personer- hade buffé. Stod hemma i mitt eget kök. Gjorde rätter som kunde frysas in innan osv...Vi hade:Kall marinerad fläskfiléKallmarinerad kyckling filé (annan marinad)Laxfilé till de som ej äter köttHemgjord potatissallad i vinägrett, väldigt god och lätt att göraSalladbröd, smör och olika ostarOst o basilika kakorvitlökssås och fetaost såshummuskronärtskockor i marinadfetaostknytenchampinjoner i marinad cornichonsbönsalladtill bröllopsskålen hade vi gjort snittar med 2 fyllningar, en med räkröra (är från gbg) och en med renskav och pepparrot ( han är från norrland)Vickning körde vi de flesta korv m bröd.Ja det var väl allt. Blev mkt mat över och får än idag beröm för den smakrika maten. Undrar du ngt så är det bara att fråga på.Men hur mycket gjorde av varje?