• Sååå lurade

    Vad skulle du vilja göra på din möhippa?

    Man sitter ju här och funderar på vad tjejerna ska hitta på (jo jag vet att det planeras...)

    Men vad skulle du vilja gör alt absolut inte göra.

    Jag älskar spa och plockmat det skulle jag uppskatta enormt, men skulle totalvägra om jag skulle klappa ormar eller bli totalt förnedrad, och jag hoppas att de inte släpar ut mig på krogen. boring!

    Har nån anna funderat på detta? Eller är det helt tabu

  • Svar på tråden Vad skulle du vilja göra på din möhippa?
  • Sååå lurade

    Så tjejer hur förmedlar vi detta till våra vänner ska man skicka ett mail till sina kompisar och skicka med tråden

  • Dittvackrajag

    Jag skulle vilja festa loss rejält!
    Disco och en massa goda drinkar, och kanske göra det lyxigare än vanligt som ex. sitta i V.I.P båset eller göra något annat spektakulärt.

  • Miss Sofie

    Jag skulle inte heller vilja fornedras, vem vill det, men jag vet att jag kommer nog skammas lite, men jag kan val tillagga att det tar inte mycket for att mitt ansikte ska bli rott :)

    Men ga ut och festa pa kvallen ar inte sa noga faktiskt, jag skulle hellre festa hemma eller jag har last att det var nanstans dar man kunde hyra en stor lappkata som man far sova i och sa har man middag dar runt brasan och sa bada i vedtunna och sant, det skulle jag nog uppskatta mer an en utekvall pa stan, det kan man ju gora vilken helg som helst, plus att nar man ar ute och festar sa ar det svarare att umgas liksom, folk vill olika saker, en del vill dansa en del vill umgas etc.

    Annars vill jag jattegarna gora nan rolig aktivitet! Jag ar sjukt radd for ormar, men om jag maste klappa nan sa ok det ska man val klara av haha :)

  • HelenaOlivia

    eller hur! man kanske ska skicka tråden till tjejerna... hihihi
    Sååå lurade skrev 2009-01-17 21:58:31 följande:


    Så tjejer hur förmedlar vi detta till våra vänner ska man skicka ett mail till sina kompisar och skicka med tråden
  • MrsTwingly

    skämmiga saker är nog roligare för alla utom för bruden. Att sitta å toksupa är inte heller ng höjdare.
    Jag tycker att dröm-hippan har ett genomgående tema; choklad, snuskiga bekännelser(som alla är delaktiga i), eller ngt som bruden är spec förtjust i och som man spinnere vidare på.
    Sen så vore det kul att åka bort- ro ut till en holme och grilla och sitta där å skratta kvällen lång i solnedgången. Ett utmärkt tillfälle för alla att lära känna varandra bättre än att packa dagen full av aktiviteter och bara flänga runt!

    Vi hade 'lekar' på min hippa. De hade bla intervjuat min fästman och jag skulle gissa vad han svarade. DETTA var verkligen skitkul!=) *rekomenderar*

  • Hvidbrud

    Jag fick laga suchi till alla tjejerna på en japansk restaurang... Det var jätteroligt... Och GOTT!!!

  • Sååå lurade

    Vad kul, jag har kommit på at jag skulle vilja göra en secret box fotografering....


    Hvidbrud skrev 2009-02-02 13:49:25 följande:
    Jag fick laga suchi till alla tjejerna på en japansk restaurang... Det var jätteroligt... Och GOTT!!!
  • Tooticki

    Min drömmöhippa:

    Bli hämtad hemma på morgonen av en mc-knutte. Jag får hoppa upp bakpå Harleyn och sen bär det av. Jag blir körd till flygplatsen där jag får reda på att jag ska hoppa tandemhopp. Upp i planet och iväg. Väl på marken så väntar kompisarna, redo att köra mig till ett SPA. Där njuter vi av champagne, frukt och choklad samtidigt som vi får behandlingar. Efter detta hem till någon av dem där vi tar det lugnt med lite roliga frågesporter och pratar gamla minnen. Framåt kvällen klär vi upp oss och de tar mig till en av mina favoritrestauranger där vi käkar middag och dricker vin. Sen avslutar vi kvällen på någon trevlig klubb.

  • F A M E

    Skulle kunna tänka mig en härlig uteritt med tjejerna och sedan åka på spa. Sen klä sig snyggt och gå ut för att äta en brakmiddag och bara sitta och prata i oändlighet om allt vi kacklar om.

  • Soon and very soon

    jag skulle faktiskt vilja pröva på pole dancing....

  • Sååå lurade

    Ja eller sån stripteas kurs i grupp vid en stol
    Soon and very soon skrev 2009-02-02 16:10:50 följande:


    jag skulle faktiskt vilja pröva på pole dancing....
  • föralltidhans

    Jag tycker att det viktigaste är att man får göra något kul ihop med sina tjejpolare. Det skall vara något som jag uppskattar och inte tvingas att göra. Sedan får det inte avara för dyrt. Vill verkligen inte att de som blir bjudna ska känna att de inte har råd. Sitter själv i den knipan nu. är bjuden på en hippa som jag varken är sugen på att gå på eller egentligen har råd med.

Svar på tråden Vad skulle du vilja göra på din möhippa?