• wildbride08

    Inbjudan -pengar till resa.

    Har ni nått tips på hur man skriver i inbjudan att man vill ha pengar (till resa)ist för annat.
    Men jag vill ha en kort version då vi inte har så mkt utrymme kvar o skriva på.

  • Svar på tråden Inbjudan -pengar till resa.
  • wildbride08

    Tack för alla inlägg..Jag kan hålla med om att det inte ser fint ut o önska sig pengar..Men vi har bott ihop i 11 år o behöver faktiskt inget.Vi önskar oss resepresentkort.
    Sen vet jag inte om det är så mkt bättre o önska sig dyrt porslin etc på tex duka o cervera. Om det är så mkt "finare" som vissa tycker. Tack för visat intresse

  • wildbride08

    Tusen tack för det intressanta förslaget. Ska verligen tänka på saken..Ha det gott


    Sommargrönt skrev 2009-01-20 11:33:00 följande:
    Vi önskade oss också pengar till vår bröllopsresa men försökte hitta en kompromiss så att alla gäster verkligen skulle känna att de gav oss NÅGOT, inte pengar. Så vi satte oss ner och listade en massa saker vi tänkte göra på vår resa, t ex gå på Broadwaymusikal i New York, bo på B&B i Cape Cod mm. Vi valde saker i alla priskategorier, från under hundralappen till ett par tusen kronor. Alla gäster var mycket positiva - de kände att de var med och gav oss en specifik upplevelse vilket är precis lika fint som en present. Och så kunde de ge precis det som de själva hade uppskattat mycket, fick t ex en valsafari av en familj som är mycket intresserade av sånt. Vissa gick ihop några och gav en dyrare upplevelse, och de "billiga" presenterna gick också åt. Vi fotograferade noga när vi gjorde det vi fått i present och skickade olika tackkort till alla så de såg vad vi gjort för deras pengar. Ett litet alternativ kanske?
Svar på tråden Inbjudan -pengar till resa.