• PL080802

    Inbjudan -pengar till resa.

    Vi skrev på infobladet att de kunde vända sig till våra föräldrar vid frågor om tex önskelista. När vi hade tryckt inbjudan fick jag värsta ångesten för jag tyckte det kändes helt fel att skriva ut att vi hade en önskelista och att det skulle tolkas som att vi förväntar oss specifika presenter. Låt gästerna själva bestämma om de vill fråga vad ni önskar er, egentligen är ju själva presenten att de kommer på bröllopet (vilket vi också skrev högst upp på önskelistan :)Pengar till bröllopsresan stod som nummer två på listan (efter upplevelser av olika slag och vi fick allt i från härliga weekends till äventyr) och de flesta valde att köpa en sak. Som bröllopsgäst vill man gärna ge en sak istället för pengar...Ett tips kan vara att önska sig en specifik grej på resan, tex en middag, en sightseeingtur, en hotellnatt etc - då känns det kanske roligare för både er och gästerna.

  • PL080802

    sorry, såg att din fråga var vad du skulle skriva - inte om det var ok eller ej...tips är då att skriva specifika saker (se ovan) i en önskelista som toastmaster el likn har eller och att skriva det i infobladet.

  • PL080802

    Givetvis är det upp till var och en. Min intention är inte att försöka bestämma vad någon annan ska skriva för det är jag helt ointresserad av men att dela min erfarenhet (och det var att jag ångrade att vi överhuvudtaget skrev något om önskelista i inbjudan). Tycker personligen inte att någon dikt eller rim passar i en vacker bröllopsinbjudan, men igen - det är upp till var och en.

Svar på tråden Inbjudan -pengar till resa.