• Glimta

    De här med att bjuda respektive

    Vi försöker oxå hålla kostnaden nere. Vi har tänkt så att de som lever under samma tak, alltså sambo eller gifta + deras barn blir bjudna.
    Men "singlarna" får dock inte ta med sig någon dejt. Det blir för dyrt helt enkelt.
    Vi ska inte bjuda några kusiner men däremot har vi några kompisar som inte har samboförhållanden, nu har iof ingen av dom heller haft något förhållande med någon nyligen så det underlättar ju lite. MEN jag fick faktiskt frågan av en av singelkompisarna om hon fick ta med någon och då svarade jag bara ärligt att -Tyvärr, men vi har en för tight budget för det.
    Verkade som hon tyckte det var helt ok.

    Oj, nu blev det långt...
    Lycka till med era bröllop!

  • Glimta

    Absolut bör man bjuda med respektive om det är etetablerat par, speciellt om det är viktigt för en själv att den personen kommer.
    I vårt fall finns ju ingen direkt problematik i och med att de som är "singlar" faktiskt är singlar och har inga förhållanden nu.
    Hade en kompis haft en kille sen t.ex. 1-2 år tillbaka hade jag bjudit med killen också även om de inte bott tillsammans.

    Men om någon av "singlarna" träffar någon nu efter att inbjudnignarna har gått ut så kommer det inte att finnas utrymme att bjuda med någon.

    Frågan är nog hur viktigt det är att kusinerna kommer??
    Sen kan bara ni själva avgöra hur NI vill göra!

Svar på tråden De här med att bjuda respektive