Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    De här med att bjuda respektive

    Det beror ju på hur viktigt det är att kusinerna kommer, tycker jag. Jag kan gå till mig själv, fick jag en inbjudan från nån som jag inte träffat på 6 år och som inte tagit reda på om jag levde med nån eller inte och därför inte bjöd min man så skulle jag inte gå.

  • anne på grönkulla

    Om du vill att kusinerna ska känna sig så viktiga för dig att de vill komma så är det upp till dig. Spelar det ingen roll för dig så behöver du inte lägga mer möda på det.


    Bimmla skrev 2009-01-20 21:18:23 följande:
    Fast nu är de inte två kusiner utan fyra... så då blir det fyra personer extra om alla har en respektive.Men är det verkligen upp till mig att höra av mig å cheka läget bara för att de är jag som gifter mig?? Jag själv skulle inte ta illa upp om någon av dom gifte sig och inte bjöd in min m2b eftersom dom inte träffat honom och knappt vet att han finns.
  • anne på grönkulla

    Nej, det finns ingen anledning att bjuda singlar att ta med sig en date heller. Men etablerade par bör bjudas tillsammans och som inbjudare bör man visa lite intresse för sina gäster om man vill att de ska prioritera en tillbaka.

  • anne på grönkulla

    Men ingår inte de respektive i släkten? Jag skulle själv hellre utesluta kusinerna än bjuda dem utan respektive...


    Bimmla skrev 2009-01-21 15:53:51 följande:
    Fastjag känner också att hur viktig är jag för kusinerna? Är de viktigare att få ta med sig sin respektive eller är de viktigare att "umgås med släkten"? Hur som helst så har ja nu iaf fått reda på att en kusin är singel men med barn på 1 år så hon kanske inte kommer ändå eftersom vi har sagt att de ska va barnfritt.Hur man än gör så kommer de alltid finnas någon som stör sig på de.
Svar på tråden De här med att bjuda respektive