• Göteborg09

    De här med att bjuda respektive

    Jag har också en hel del respektive som jag helst inte vill bjuda, det känns ju konstigt att ha en massa människor på sitt bröllop som man inte känner samtidigt som man uteslutit en del vänner (vi har tyvärr inte obegränsat med pengar så att man kan bjuda alla). MEN jag har bestämt mig för att bjuda dem ändå för att ingen ska känna sig stött.
    Sedan tycker jag att det är minst lika stötande att inte bjuda barnen i en familj, det är ju föräldrarnas ansvar att ta hand om dem under festen, men det är off topic så jag lämnar den diskussionen =)

    Känner också igen mig i dilemmat med att bjuda kusiner, speciellt i ditt augusti2010. Min moster och min ena kusin har jag sporadisk kontakt med, de uppmärksammade iaf min sons födesle, skickade presenter etc men den andra kusinen har jag inte hört ett ljud från. Jag bjöd ändå honom och hans familj på dopet för att inte utesluta någon, det var en ganska fin inbjudan med önskemål om osa och flera olika sätt att lämna svar på, men de svarade inte överhuvudtaget. Så det känns nästan förnedrande att nu skicka en inbjudan till bröllopet, samtidigt som jag inte vet om jag kan bjuda hans syster men inte honom. Just nu lutar det åt att jag därför inte bjuder någon eller möjligtvis bara min moster. Vad tycker ni?

    (världens längsta inlägg?)

Svar på tråden De här med att bjuda respektive