• bongen80

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    tänkte hoppa in här jag med, men jag vet inte ens vart man får tag återförsäljare....för man kan väl inte bara köpa i butik va? Hur gjorde ni? Jag börjar känna mig superstressad, ska gifta mig 4 juli o har inte ens kommit igång än. Å så är jag orolig för att klänningen jag beställt från kina kommer bli som ett tält o jag nu lyckas komma igång med viktminskning. Beställde en orbitrek idag så nu kommer jag inte undan träning heller...

  • bongen80
    1augusti2009 skrev 2009-03-11 11:21:29 följande:
    nailsbodybeauty.se/Här kan du beställa till fraktfritt och snabb leverans.Har inte själv gjort det men andra som är supernöjda. Själv köper jag från en konsulent.Du kan även gå in på www.cambridgekuren.se och leta rätt på en konsulent nära dig.Lycka till!
    åh tack! här var det snabba svar!
  • bongen80

    nyss hemkommen från inskrivning och med startpaket i en påse, beställde en orbitrek också så nu kommer ja inte undan träning heller. det var sjutton vilka ursäkter man kan dra till med för att inte komma iväg o träna, men nu är det slut med det.

    fick dock myten bekräftad att det visst finns olika storlek på benstomme (skiljer inte massor med kg men ändå) o jag har kraftig (phu! då kan man alla fall skylla 1 kg på det) å så hade jag stor muskelmassa med....undrar var alla dom sitter då?? här är det mest fläsk tycker jag iofs

  • bongen80

    första dagen på ren ck här. Undrar hur det kommer gå? Var hungrig i över 1 timme innan jag "fick" äta lunchsoppan. hinkar vatten i brist på mat....haha ska man bli fin får man lida pin.. så sa alltid mormor.

    men huvva...svampsoppan var verkligen inte god, den lär inte hamna i min kartong nå mer

  • bongen80

    tycker inte att du ska äta om du själv inte vill. De andra kan gärna sitta där o truga....tänk på hur fin du kommer bli om du står emot såna här frestelser. Du gör det här för DIN skull o ren kur ska väl inte brytas "bara så där" heller??? ta med dig datorn på middagen så får su support härifrån...hihi

  • bongen80
    Lillaztina skrev 2009-03-12 12:41:12 följande:
    Drick varmt vatten. Tycker du om att dricka te så är det ett stort +. Det hjälpte mig när hungerskänslorna var som värst.
    ja lite halvsvalt vatten dricker jag, sen sätter jag mig här vid datorn o vips så har det gått 30 min. Väntar på min orbitrek som jag vill ska komma hem idag!!!! fast det lär nog dröja nån vecka, kanske bra det. Har förstått att det inte finns så mycket energi i början ändå
  • bongen80

    det är väl 3/dag där med om jag inte har jättefel....kalcium vet jag inget om

  • bongen80

    haha läste fel....kcal stod det ju, fast det vet jag inte det heller. Men är inte alla såna här produkter snarlika??

  • bongen80

    Exakt när går hungern över??? Skulle kunna äta en hel spädgris själv o det är ingen överdrift. Det är bara första dagen å går inte det här över inom kort blir jag galen. Huvudvärk har jag också. Ja jag har druckit i runda slängar 3,5 liter vatten + 1 kopp kaffe, för det stod att man kunde göra.

  • bongen80

    Dag nr 2.Morgondrink på 1dl vatten, 2dl kaffe o cappucinoshaken ordentligt skakad. Supergott!

    Knorrade lite i magen när jag la mig igår, men det kändes ganska skönt att veta att jag för en gång skull inte sprängt magsäcken med massa onyttigt skräp.
    Kunde inte hålla mig, utan klev upp på vågen imorse. Hur är det möjligt att tappa nästan 2 kg sen inskrivningen i onsdags? Jag vet att det mest är vatten, men jag trodde aldrig att det skulle vara så påtagligt. Tog fram måttbandet så jag vet hur stor jag var när jag började. Inte kul just nu, men senare när det känns tungt kan jag ta fram mina papper o få motivation igen. Tänker även spara en byxa, trosa eller liknande i avskräckande syfte. Jag har inget slutmål ännu, jag kör ren kur så länge jag orkar sen kommer jag förmodligen äta middag med familjen o köra resten ck. När jag känner att jag trivs med mig själv så stannar jag på den vikten.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!