• bongen80

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Heloise skrev 2009-03-24 14:48:54 följande:
    stavmixern är min husgud!
    Ja just nu står den högst i kurs av alla stavar haha
  • bongen80
    Fjällbruttan skrev 2009-03-25 09:47:22 följande:
    Vad toppenduktiga ni är allihopa!!!Är så skönt att denna sida finns!jag har gått på ren kur en vecka idag och -3kg i morse..JAG VILLE ATT DET SKULLE VARA MER!!!!Genomgår tortyr just nu, känns det som...Äter bara soppor och jobbar som kock Tur att det bara är extra, jag står snart inte ut längre!!Tänker inte skriva vad jag lagat med det är allt från förrätter till smaskiga desserter..Dessutom är jag förkyld och när jag läser mitt eget inlägg känner jag att jag är osedvanligt gnällig!!!Kram på er
    Jag tappade "bara" 2,3 kg första veckan o hängde lite läpp. Hade också hoppats på mer. Hakade upp mig på att det står upp till 4 kg i veckan på ren kur....Fast nu känner jag att varje hg är lika viktigt. Ska vägas idag hoppas hoppas att det går neråt fortfarande. Känner faktiskt ingen skillnad på kläderna, så jag vet inte. Förlovningsringen sitter dock lite lösare, men det kan lika gärna vara för att det är så rackarns kallt nu.

    Kämpa på! Tänk på att 3 kg/vecka blir ca 12 kg på en månad om det håller samma fart....nu kändes det bättre va?
  • bongen80
    Hemlig2009 skrev 2009-03-25 09:58:43 följande:
    När jag gick på ren kur i somras så sa alla att det var såååå imponerade av mig. Men egentligen så är det inte så svårt, OM man har bestämt sig. Jag tänker inte på mat, jag tänker inte bli frestad av mat. Självklart kommer det svackor, men mat är inte för mig just nu. Så tänker jag. Om jag blir sugen så går jag och plockar ögonbrynen eller nåt.
    Skulle inte finnas många ögonbryn kvar här inte...haha
  • bongen80

    -1,9 kg denna vecka. Sammanlagt 4,1 kg på 2 veckor. Kändes plötsligt mycket roligare. Belönade mig själv med en promenad på 30 min med mina gångstavar. Har ändå ätit 1 frukost o 2 middagar. Under senaste veckan. Känns bättre att köra lite kombinerad när jag känner för det o ren kur när andan faller på.

  • bongen80
    MilosMamma skrev 2009-03-25 19:29:00 följande:
    Fy fan jag är så jävla ledsen.Pga oförutsatta utgifter idag är ALLA våra besparingar borta, dvs besparingarna till bröllopet med.Jag är arbetslös på timmar just nu och allt är verkligen skit.Hur fan ska vi lösa det här, jag är väldigt impulsiv och nu känns det som allt kvittar jag kan lika gärna ta ungen o sätta mej i en tvåa själv.
    nej men usch! vad har hänt? får ni inget tillbaka på skatten heller?
  • bongen80

    Men fy va tråkigt, men har du varit ut på skatteverkets hemsida o kollat? Eller gäller det bara förenklad deklaration? Hoppas verkligen det löser sig. Vilken mardröm att kanske få ställa in bröllop pga pengarna....kramar till er

  • bongen80
    MilosMamma skrev 2009-03-25 20:03:30 följande:
    jo sambons kom jag in på, emn inte min då jag inte står på nått konto.han får tillbaka 7000 men som sagt en försäljning med vinst ger ju mer skatt o betala och den ska ju betalas nu i år och vi har räknat fram att det blir ca 15 000, jag hoppas verkligen inte jag får restskatt då vet jag inte vad jag gör.
    usch ja jag håller tummarna för er.
  • bongen80
    emersson skrev 2009-03-25 21:36:10 följande:
    Härligt :) man blir så glad när man läser om alla som går ner i vikt, det betyder ju att det finns hopp för en annan oxå ;)
    Tackar! Nyckeln för mig är att tillåta mig att äta alla fall 1 gång om dagen. Eller att vid sug nu kunna ta en tomat el annat nyttigt. Att helt gå på ren kur skulle inte funka i längden o rätt vad det är så sitter jag med världens godispåse i knät o stor ångest. När mat inte känns förbjuden så går det lättare. Alla fall för mig.
  • bongen80

    Dottern fyller år idag, tog en liten tårtbit o sen gick jag ut på en 40 min rask promenad med mina stavar. Jäklar vad det går undan!

  • bongen80
    Heloise skrev 2009-03-26 18:35:05 följande:
    I dag har jag ätit, har inte ens dåligt samvete. Det enda jag har tänkt på de senaste 3-4 dagarna har varit mat. Jag kunde inte stå emot längre. Får se om jag fortsätter på ren kur eller går över på kombinerad kur. Önskar jag kunde säga usch mej , men nää det var värt det Ska gå en timme ikväll och diskutera med m2b som gått kombinerad kur i 3 veckor, 2 shakes och ett lchf mål om dagen, han har gått ner 12 kg på mindre än 3 veckor.
    Jag körde ren kur 10 dagar. Nu "gör jag som jag vill" antingen bara soppor eller 1 mål mat o resten soppor. I kylen har jag en stor omgång hemgjord "pizzasallad" som jag kan ta ett par skedar av om jag blir galet sugen att tugga på något. Hade sån ångest på ren kur bara jag tänkte tanken att äta något. Nu var jag ju ordentlig o åt inget annat än sopporna, men det gnagde hela tiden i mig. Kombinerad kur var ren befrielse!

    1augusti2009: Jag är verkligen impad av din prestation! 81 dagar, det är ju en hel evighet!

    Det är så inspirerande att läsa ALLA inlägg här. Så bra support o stöd här som finns här inne har jag aldrig haft förut.

    Kramar till ALLA, ingen nämnd ingen glömd
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!