• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    1augusti2009

    Åh nej vad tråkigt, mina tankar går ut till er!!!! Ta hand om familjen - stor kram.

  • Pentan

    4 veckor på ren kur!!

    Totalt minus 12,2 kg!
    Vikt i dag 86,8 kg

  • Pentan

    Heloise

    Härligt att du kör på! Grattis till viktminskningen

  • Pentan

    Ok lite siffror...

    Jag har snittat 3,05 kg i veckan om man slår ut allt. Får jag hålla samma takt (det tror jag tyvärr inte dock) så innebär det att jag kan gå ned ca 25 kg till - ska hålla på i ytterligare 8½ vecka. Då skulle jag ligga på ca 61 kg! Galet litet. Och så mycket tror jag inte att det kommer bli, men det kanske insn en möjlighet att komma i mål runt 67-70 kg iallafall!

  • Pentan

    TACK snälla ni!!

    Nej inte fasiken vet jag, har väl mer att ta av... Eller så har min kropp längtat efter att få blir av med all övervikt, så det släpper på alla spärrar!

    Platåer kommer att komma och då gäller det att hålla huvudet kallt!

  • Pentan

    Vill bara flika in att även om man går på kombinerad kur ska man äta 3 st soppor om dagen.

  • Pentan

    Ja och då är det ju bäst att välja mat helt utan kolisar! Så 3 soppor och kött typ...

  • Pentan

    Ingen alls...


    hujjedamejj skrev 2009-01-28 17:10:39 följande:
    Jag undrar om det är stor prisskillnad på varma soppor och "milkshaken"?
  • Pentan

    Dag 29 ren kur -12,6 kg. Vikt i dag: 86,4 kg

  • Pentan

    Tack snälla ni!

    Men är det så stor skillnad på hur mycket jag går ned och er andra?

    Ja lite fakta kan jag komma med ändå!

    Jag är 172 cm lång, 28 år. Har min övervikt mest runt magen, armarna, smalare ben och halvstor rumpa, nej vid närmare eftertanke så är den också ganska stor! Så nu ser jag ut i era ögon som en vandrande köttbulle på spinkiga ben! 

    Jag går fort ned kring midjan och får nu en del hängande hud och mage som inte är så vackert. Armarna går det absolut långsammast med! Vill bli av med fettet på dem, men det hänger kvar, visst ett par cm har jag förlorat och mer hoppas jag på.

    Jag dricker mycket på fm då jag jobbar, ca 3 liter. Lite mindre när jag kommer hem, men 1 liter blir det ändå. Så 3-4,5 l per dag får jag i mig. Jag dricker sällan rent vatten utan nästan alltid med Fun Light. Dricker även Pepsi Max och Sprite Zero. Kan bli en sådan flaska om dagen.

    Angående motionen så går jag av tbanan en station tidigare, ger mig en rask promenad på ca 25-30 min. Men inte så mycket mer än det blir det. Går ju till tbanan varje morgon innan jag fått i mig något, raskt ca 6-7 min. Sen så är det ungefär 6-9 min raskt promenad till jobbet.
    Mer motion än så är det inte. Jag vilar mycket. Lägger mig tidigt ? är så trött på kvällarna. Hoppar aldrig över en soppa, tar dem kl 9 ? 13 ? 18 eller 10 ? 15 ? 20 beroende på om jag arbetar f.m eller e.m. Arbetar endast 50%...

    Jag har som mest vägt 113 kg (122kg som gravid) så min kropp längar verkligen efter att få bli av med denna övervikt nu!
    I snitt har jag på dessa 4 veckor gått ned 3 kg i veckan, den takten kommer nog TYVÄRR inte hålla i sig, även om jag önskar det.

    Cambridge har alltid fungerat bra för mig, allt eller inget är något som passar.

    Lycka till tjejer ? ni är skitduktiga!!!!!
    Det är tufft att gå på ren kur, endast något som gjort det vet vad det krävs av en?


    Tokstolla skrev 2009-01-29 10:49:42 följande:
    ja, som 1augusti2009 sa "Shit vad du är duktig"Vad gör du tjejen? Nu får du allt dela med dig Dricker du bara vatten? Hur mycket vätska får du i dig?Går du promenader? Tränar du någon annan form?Är ditt jobba kanske att gå en marathon om dagen För det känns nästan så Nej, då. Vi är glada att du inspirerar oss och glada över att kuren fungerar så perfekt för dig. Bra jobbat Pentan
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!