• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Åh i dag har jag energi och känner mig glad! *sänder ut till er alla överskottsenergi*

    -2,1 kg på sen i måndags, är tillbaka på min 7:a.
    79,0 kg
    Startade på 81,1 kg

    Startade den 1/1-09 på 99 kg och efter 9 veckor på ren kur så vägde jag 76,8 kg. Har ätit i 2 veckor och kör nu igen på ren kur. Ska ned till ca 62 kg. 172 cm lång.

    Hej hopp!!

  • Pentan

    Härligt! Grattis


    GiJa skrev 2009-03-24 23:28:02 följande:
    Började äta igår efter 31 dagars ren kur, vågen visade på minus 9 kg så jag är jättenöjd även om det svåra kommer nu med att hålla vikten. Allrahelst som jag gifter mig om en vecka och efter det åker på semester i 2 veckor...men utgångsläget är iaf mkt bättre än för 32 dagar sedan. Så nu är det försiktig upptrappning som gäller, eller eg att köra kombinerad kur.
  • Pentan

    Du fixar det här Emersson!!!


    emersson skrev 2009-03-25 08:09:38 följande:
    ska på en fest på lördag annars hade jag gärna börjat med cb nu på en gång...men kom på att på söndag då ska jag börja och det ska bli så skönt. Just nu äter jag lchf men för tillfället går jag bara upp av nån anledning....vill så gärna gå ner 8 kg till sommaren och tiden går ju fort. Ni som äter ren kur, vad dricker ni? dricker ni bara vatten? kan man ha suketter i kaffe/te? Har köpt hem soppor för en vecka iaf och nu lääängtar jag efter att få sätta igång. Just nu känns allt botten, känner mig som en tjock flodhäst :(
  • Pentan

    Inne på min 4:e liter vatten (läs fun light).

    För mig har detta hjälpt när jag går på ren kur:
    Jag får äta, men inte nu..sen..jag skjuter på det..lite senare...

    Jag kan inte peppa mig själv och tänka NU JÄVLAR, på måndag DÅ MINSANN. Utan jag måste komme ned i ett lugn, en samlad fas där jag har kontroll och bara bestämmer mig. Jag står inte på hustaken och skriker ut min glädje och energi, utan jag blir mer stillsam och blandar mina soppor och tappar upp vatten utan att tänka så mycket på det.

    Jag behöver min familjs stöd till 110%. Min sambo tar marktjänst när jag går på kur, handlar mat, lagar mat, nattar barn, läxläsning. Allt. Jag kan bara få dra mig undan om jag har en jobbig dag, ta ett bad, sova. Han och jag vet vad som gäller innan, så om jag är på dåligt humör och är ledsen så behöver vi inte ta ställning till detta då utan det är gjort sen länge tillbaka, alla vet vad som gäller.

    Den mat som finns runt omkring mig, eller de frestelser som finna - är inte till för mig nu. Jag behöver inte ta ställning om jag ska äta eller inte, utan den är inte till för mig nu. Sen. Men inte nu.

    Det är inte för livet. Utan bara en period. Hur länge har man varit överviktig? Hur kort tid kan det då inte vara värt att gå på kur för att få balans i kroppen?

    Jag tycker om sopporna. Det är ingen uppoffring. De är goda - det hjälper enormt.

    Lite tips från coachen...

    Lycka till alla ni är undebara!!

    www.nogg.se/minresa

  • Pentan

    Hi hi då har vi samma målvikt!! 67 kg here we come
    Satsar dock om jag får drömma på 62-64 kg till mitt bröllop den 15/8.
    Kram på er!


    MilosMamma skrev 2009-03-27 20:56:21 följande:
    Ja du med, kul vi är på nästan samma. jag ligger en dag innan dig bara =).så nu jäklar är det stenhårt.Jag ska väga 67 i sommar fanimej. Har alltid hållt mej mellan 65-70 men 67 kilo skulle vara perfa den 29 augusti, fast 56 är väl drömmen iaf.Vägde ju 118 kilo på förlossningen.. 1 januari i år vägde jag 96 kilo, i tisdags vägde jag 90,6 och jag kunde inte hålla mej men för 10 min sen vägde jag 88,1 :D
  • Pentan

    Lite uppdatering kring hur det går för mig!

    I måndags körde jag igång med ren kur, på torsdagen gick jag över till kombinerad - alltså middag på kvällen och två soppor på dagen, gjorde så även fredagen. I lördags och i dag söndag så äter jag ca 3 mål om dagen, inga soppor. Men jag har inte ätit en kolhydrat så långt ögat ser. Utan endast protein och fett. Har nu en vecka senare totalt gått ned 2,6 kg på detta. Är mycket glad och nöjd! Väger i dag 78,5 kg.

    Kram på er alla!!!

  • Pentan

    Åååååhhhh HURRA!!!! Grattis gumman!!!


    1augusti2009 skrev 2009-03-29 11:27:48 följande:
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamin våg hemma stod på 89.9 imorse, vilken känsla med en 8 först det var såååååååååååååå länge sedan sist :-dkraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam i massor!
  • Pentan

    Så här har min vecka som gått sett ut:

    Måndag 81,1 kg - ren kur
    Tisdag - ren kur
    Onsdag - ren kur
    Torsdag - komb. kur, protein och fett på kvällen
    Fredag - samma sak som ovan
    Lördag - Inga soppor alls, endast protein och fett 3 mål om dagen
    Söndag - samma som ovan
    Måndag - I dag väger jag nu på morgonen 77,7 kg
    -3,4 kg

    Veckan som kommer nu blir det komb. kur med 2 soppor och middag på kvällen. Sen till helgen åker vi till Gbg och har myshelg och shoppinghelg, då blir det GI variant på ätandet.

  • Pentan

    Tack, nej jag tränar inte alls. Men går väldigt mycket, privat och på jobbet, så jag brukar ligga på ca 12000-14000 steg om dagen.


    bongen80 skrev 2009-03-30 08:47:14 följande:
    Guud va roligt! Men hur kan du gå ner så fort?? Min första vecka -2,3kg andra veckan -1,9 kg. Tränar du mycket också?
  • Pentan

    Hi hi... Var inne på Hemköp i går och då gick jag förbi två killar som stod vid en hylla, de snackade och helt plötsligt slutade den ena killen att svara. Kompisen frågade vad det var och då sa han -Men det står ju en så vacker kvinna här. Då stod han och tittade på mig!! Ha ha jag flydde därifrån röd om kinderna.

  • Pentan

    Fan fan fan!!!!!!!!!!!!!!!!

    Min dotter har rint brandkåren som ryckte ut i går och nu kräver de oss på nästan 50 000 kr för falsklarm - måste ställa in bröllopet!!

    Bara dör nu...

  • Pentan

    He he... Försöka duger ju!!


    Heloise skrev 2009-04-01 12:40:07 följande:
    Har väldigtr svårt att tro att de har rätt att göra det, bestrid utav helvete. Hon är ju bara ett barn.Tappa inte modet nu tjejen, utan ta kontakt med en advokat.Kram
  • Pentan

    Hej, nu kör jag i gång med 3 veckor ren kur efter mina 9 veckor på ren kur - då jag gick ned 22 kg.

    Men visst är det skumt - i dag är det dag 2 och jag har över ett dygn gått ned 2,7 kg!???!!!?!?!?!?!?
    Kan man ens göra?!

    Är det inte något fel på en när man binder så mycket vatten?

    Nåväl... jag är glad för det ändå...

  • Pentan

    Dag 3 i min andra etapp -3,8 kg vatten. Ska inte klaga! 15,6 kg kvar till mitt superdrömmål på 65 kg. Annars tänkte jag landa runt 67-70 kg.

  • Pentan

    Jag ska oxå gå ned lite under målvikten, då kan man äta och komma upp sig lite utan att det gör något!
    Gratis vad duktig du är!


    Hemlig2009 skrev 2009-04-20 15:35:43 följande:
    Jag började på 69,7 och så åt jag ren kur i 15 dagar, gick ner till 65,5 kg. Åt mat över påsken och så hade jag mens (ökar ju på vikten något) vid start direkt förra tisdagen så då vägde jag 67,9. Vägde imorse 64,7 och har hållit på i 6 dagar. Min tanke är alltså att äta till nästa torsdag på ren kur för att sen äta fre-sön och då gå på ren kur en tredje gång i 14 dagar till. Skulle gärna vilja väga runt 60 kg, och då måste jag ju ner till 58 eftersom 2 kg är vätska som återkommer så fort man börjar äta.
  • Pentan

    På 9 veckor gick jag ned 22 kg med ren kur.

  • Pentan

    Du är bäst!!!


    1augusti2009 skrev 2009-04-21 10:48:47 följande:
    Ja det är helt galet, känns som Helena är tbx... Bodde i ngn annans kropp i ett par år...Titta gärna på min å sambons hemsida inför bröllopet, där bloggar jag om viktresan å så finns det före/efter kort efter kortet är för ca 5kg sen.brollop.mikkola.se
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!