• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Välkomna alla nya som startat med kur!!! Härligt att ha er här

    Själv är jag inne på min 10:e vecka och det går bra!

    www.nogg.se/minresa

  • Pentan

    Kör på bubbelvatten, det är ok. Vissa säger dock att de blir hungriga av det och att hungerskänslorna skulle kunna vara en indikation på att man är ur ketosen. Så pröva dig fram, blir du mer hungrig av vattnet så hoppa över det. Men jag tycker inte att man ska bannlysa lightläsk och typ FunLight - det har jag levt på under mina 9 veckor på ren kur, nu kör jag vidare in på min 10:e vecka men dock kombinerad.

    Lycka till!!


    Frida1987 skrev 2009-03-10 16:02:04 följande:
    Idag är det 2:a dagen med RenKur och det går över förväntan jättebra! Idag känns bättre än gårdagen. Jag har tagit en långpromenad med vovven, ikväll blir det en till Nu har jag en dum fråga, men jag vill verkligen inte att någonting skall ha en negativ inverkan på min viktnedgång, men får man dricka naturellt kolsyrat vatten som man köper på affärerna utan att det jämförs med typ lighläsk och sockerfritt tuggummi? för om det gör det får kranvatten duga för mig Tacksam för svar
  • Pentan

    Pentans blogg: www.nogg.se/minresa
    Hon ligger och sover nu, men jag kan inte låta bli att kolla in den här sidan och bli imponerad över alla dessa fantastiskt modiga slitvargar. Jag som bävar för att ens skippa morgonkaffet!
    HerrP


    emersson skrev 2009-03-10 20:59:57 följande:
    Vad är det för adress på hennes blogg nu igen, måste kika :):)
  • Pentan

    JAG VET hur det känns!!! Precis så mådde jag innan jag bröt för en veckas ätande - kombinera kur och kombinerat med slarv!

    Kämpa baby du är såååå duktig!!!!!!


    1augusti2009 skrev 2009-03-16 12:33:32 följande:
    Dag 71:Usch ALLT känns tråkigt... Just nu är det inte lätt, vill vill vill äta ngt. Tror jag har öppnat kylskåpet/skafferiet 100 ggr.Har inte tagir ngt men det är det ända jag tänker på. Var kom det härifrån???? Hoppas motivationen kommer tillbaka snart, för vet inte hur länge jag orkar stå emot de här hemska känslor/tankarna
  • Pentan

    Hej kikar in och lämnar en statusrapport!
    Nio veckor på ren kur -22,2 kg
    Har nu ätit som vanligt i lite mer än 2 veckor. Har gått upp ca3-4 kg, men inget som märks på kläder eller så - utan det är väl vatten och det att magsäcken och tarmarna fylls. Mår bra!!

    Puss på er alla

  • Pentan

    HEJA vad duktig du är!!!
    Hur mycket har du kvar nu? Du kommer ju att försvinna i den här takten!

    Kram till dig och alla andra som är så duktiga!!

    Dag 2 på ren kur efter mina 2 veckor av ätande.


    1augusti2009 skrev 2009-03-23 12:42:20 följande:
    Rapport från helgen:I fredags morse åkte jag å skruttan tåg till Sthlm, resan gick bra, hade med mig en nutrilett och lite colazero. Sen på em stanande vi kvar i stan med min mammma åkte hem med packningen p mina soppor.. Hittade ingen affär som sålde nutrilett så kl 16 var jag rejält hungrig, skulle ge skruttan en mandarin då det slank ner en halv till mig själv... FÖRSTA jag äter på 11 veckor, att mandarin kan var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gott tyckte för tillfället att det smakade nog godare en pizza, hahahaLördagen och söndagen hem gick kanon bra så jag är nöjd med att jag klarade att åka iväg utan att falla dit mer än mandarinen.Idag är vardagen tillbaka och det är skönt för det känns lättare när sina varnliga rutiner är tillbaka.Hoppas ni andra har haft en bra och någorlunda "enkel" helg KRAM i massor till er alla!
  • Pentan

    När jag började äta efter 9 veckor på ren kur så tog jag det extremt långsamt i början, endast protein och mycket små mängder. Gick bra och magen hängde med. Sen fick jag slint i huvudet efter en vecka och tycket att jag kunna unna mig mer mat och "fel" typ av mat. Kräktes för jag ätit för mycket, stoppade inte fingrarna i halsen utan kroppen bara kastade upp allt, ont i maget och trög tarmfunktion. Gick upp ca 4 kg.

    Nu är jag på banan igen och det känns sååååå skönt!!! Har längtat efter den befrielse och kontroll som ren kur ger. Tycker inte att det är jobbigt att gå på nu igen, utan det känns enkelt. Men det tog 2-3 försök under dessa 2 veckor att komma in i det rätta tänket igen och klara av ren kur. Men nu känner jag mig samlad och mogen för en ny resa med sopporna. Dock inte lika lång som förra gången utan först 9 dagar sedan ca 3 veckor.

    Startar om på 81 kg och väger i dag (dag 2) 80,1 kg. Ska ned till 70 kg och helst 62-65 till bröllopet 15/8-09.


    MilosMamma skrev 2009-03-24 09:02:21 följande:
    Hur funkade magen när du började äta och gick du upp mycket igen??
    [/citat]
    1augusti2009 skrev 2009-03-24 09:56:37 följande:
    [citat]
    Pentan: jag har ungefär lika mkt kvar. Väger på min våg runt 91,7 och vill till bröllopet väga 70, men målet är 65. Det är 18 1/2vecka kvar så hoppas jag hinner Är det skönt att vara på rena kur spåret igen? Hur mkt har du kvar? Det kan inte vara mkt KRAM till dig!
  • Pentan

    Ha ha!!


    bongen80 skrev 2009-03-24 15:11:45 följande:
    Ja just nu står den högst i kurs av alla stavar haha
  • Pentan

    Jobbigt är det ibland, går i vågor. Hoppas du mår bättre i dag!
    Garttis till en superbar viktminskning!!
    Hur mycket startade du på? Vad är ditt mål?


    Heloise skrev 2009-03-24 16:01:15 följande:
    tack jag har gått ner -10.3 Huvudsaken att man kommer iggr igen, själv satt jag i badkaret och grinade igår för allt kändes så hopplöst Men idag är det bättre. Hur länge har du tänkt hålla på? Jag ska köra en vecka till och se hur det känns efter den.
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!