• tesanpesan

    Endast bidrag till bröllopsresan som present?

    Vi önskar oss presentcheckar till vår bröllopsresa. Jag undrar om man även bör registerar sig på ex Duka? Har hört att vissa inte gillar att köpa presentlkort. Vad tror ni? Vi vill ju helst ha bidrag till vår smekmånad, och då vi har bott ihop i sju år har vi allt och lite till.

  • Svar på tråden Endast bidrag till bröllopsresan som present?
  • tesanpesan

    Vi ska skriva i inlagan till inbjudan att vi önskar oss presentkort på Globetrotter (vi vill åka på en kryssning). Vi har ett litet barn så en resa har inte varit på tal nu på senaste tiden. :)


    metaley skrev 2009-01-22 10:50:26 följande:
    Vi kommer också att bara önska pengar till bröllopsresan, funderar typ på om man kan öppna ett konto så kan dom sätta in pengar =/Ska ni skriva d i ingjudan lr be nån säga d lr kanske säga d själva?
  • tesanpesan

    De bröllop jag har varit på har, i inlagan, informerat om önskemål av present. Jag tycker att det har varit bra då det alltid är svårt att veta vad de önskar sig. Som längelevekärleken skrev så besparar ju det tid för värdpar el. dyl. Jag tycker inte det har kännts sniket, självklart är det ju också beroende på hur man formulerar sig.

Svar på tråden Endast bidrag till bröllopsresan som present?