• smill

    Svårt med inbjudningslistan

    Vi planerar att gifta oss i juni och jag har ett problem ang vilka vi ska bjuda.
    Min pappa har 7 syskon men jag skulle bara vilja bjuda två av dem, de två som jag har haft mest kontakt med och är de som har uppvaktat när vi har fått våra barn. Nu är det så att båda mina fastrar har 2 barn var med respektive. Jag har bara umgåtts med en av dem (tjejen), de andra killarna har jag inte haft så mycket kontakt med de senaste 15 åren! Skulle det vara konstigt att bjuda fastrarna med resp och min tjejkusin med resp? Då kommer alltså alla utom en få en inbjudan i den familjen, nu bor de inte ihop eller så, men det känns lite konstigt, men av min andra fasters barn kommer ju ingen bli bjuden...klurigt!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-27 07:14
    Vi planerar att gifta oss i juni och jag har ett problem ang vilka vi ska bjuda.
    Min pappa har 7 syskon men jag skulle bara vilja bjuda två av dem, de två som jag har haft mest kontakt med och är de som har uppvaktat när vi har fått våra barn.
    Nu är det så att båda mina fastrar har 2 barn var med respektive. Jag har bara umgåtts med en av dem (tjejen), de andra killarna har jag inte haft så mycket kontakt med de senaste 15 åren!
    Skulle det vara konstigt att bjuda fastrarna med resp och min tjejkusin med resp? Då kommer alltså alla utom en få en inbjudan i den familjen, nu bor de inte ihop eller så, men det känns lite konstigt, men av min andra fasters barn kommer ju ingen bli bjuden...klurigt! Hoppas ni hänger med på vad jag skriven, lite rörigt ser jag. =)

Svar på tråden Svårt med inbjudningslistan