• 20080719

    Hur blev du hippad???

    Min möhippa är historia nu men jag kan dra en kort version i alla fall, för jag tycker det är så roligt att berätta!

    Allt började med att jag och min bästa kompis planerade en hel dag med bara oss två på Liseberg i 2 månader, detta var ju hennes påhitt för att jag inte skulle planera in något annat just på möhippe-dagen!

    Jag låg och sov med min plutt och ner för trapporna hör jag massa klampande fötter, med min charmiga morgonfriss och deras kamera i högsta hugg skrek dom SURPRISE!!! Jag fick mitt trollspö och min krona, jag hade 10 min på mig att fixa mig litegrann.

    På altanen hade de fixat exotiska frukter och champagne och där på bordet låg DET! Det fulaste sminket haha! Jag blev sminkad samtidigt som tjejerna fotade och vi åt god frukost!

    Vi åkte in till stan (Göteborg) där jag skulle få göra olika uppdrag, fråga folk saker, sälja något. Därefter blev det sminkning på make up store. Efter det skule jag få rita min framtid haha!

    Åkte hem till en av tjejerna där de hade gjort iordnng världens festmiddag. Vi åt, pratade lekte lekar mm. Vi började fixa oss och sedan bar det av på discobowling och vidare till ett uteställe! Det var en superduper dag!!!

Svar på tråden Hur blev du hippad???