• MilosMamma

    Hur blev du hippad???

    Åh jag vill höra om er alla hur ni blev hippade, vad som var bra och inte bra.

    Kom igen nu..

  • Svar på tråden Hur blev du hippad???
  • MilosMamma

    ÅÅåååhh va spännande =)


    novia72 skrev 2009-03-12 08:01:48 följande:
    Jag ska på "tjejmiddag" imorgon!!!! :) :)
  • Tx2

    Hade en toppendag i lördags! Så här kommer mitt långa inlägg.

    Började med att jag blev väckt av min blivande med bubbel o en instruktion med vad jag skulle göra på en halvtimme innan min transport kom. Fick en "fin" klänning, blinkande tiara o rosa boa att ta på. Min transport visade sig vara en limo, fick sällskap med några av tjejerna som bor i närheten av mig.
    Åkte till Göteborg där jag fick en orienteringskarta (min blivande är orienterare). Skulle ta mig till olika platser o hämta olika saker (samt träffa dem olika tjejerna). Sakerna gav hintar om vad som skulle ske under dagen (rosa basker, vit läkarrock, kvast/borste, murgrönakrans, scrubb o tvål, glittriga ljus o samarin). Dessvärre missade jag den sista kontrollen så dem fick ringa in dem sista tjejerna när jag hade tagit mig till målet.
    Målet var hemma hos en kompis där det serverades smarrig frukost. Efter frukosten traskade vi iväg till dekorationsmålning av porslin där jag skulle ha basker o rocken. Tjejerna fick måla koppar o fat som jag/vi får på bröllopet och jag fick måla en hjärtformad ask. Det var kul att se alla plocka fram sin kreativa ådra... Vet inte alls hur resultatet blir, vissa gick loss ordentligt med färgerna.
    Sedan blev det lunch på en kompis kontor. Mycket gott och jag fick träffa min lilla tvååriga brudnäbb (som jag trodde att jag skulle få leka med på lördagen). Hon gillade badgen jag hade på min blivande (alla tjejer hade en bild av mig istället på deras). Snacka om att hon gillar min blivande. Hon klämde ur sig ett "min bebias", hennes namn på honom när hon fick syn på hans bild. Får hoppas att det inte skapar något problem när jag gifter mig med honom...
    Efter det var det dax att utnyttja min kvast och då var jag iförd en stor uppblåsbar sumo-dräkt! Var curling på schemat, var grymt kul. Lite trixit när jag inte ens såg mina fötter
    Efter det var det dax för relax och romerskt bad med tvagning därav murgrönakransen (som inte riktigt gillade bastu-värmen) och bad-kittet. Var väldigt skönt, även det 8 gradiga vattnet.
    Sedan så åkte vi tillbaka till kompisen där vi hade ätit frukost och då var det middagsdax. Fick indiskt (vilket glitterljuskopparna och samarin) som jag tycker väldigt mycket om. Under kvällen fick jag ha på mig en ännu "vackrare" klänning än den jag haft under dagen.
    Under hela dagen hade jag fått gissa på minnessaker, lyckades komma på dem flesta. Fick lite quiz oxå. Och självklart inte helt torrt för min del. Avslutades med övernattning med några av mina bästabästa.
    Med andra ord en himla kul dag!
    Var så otroligt glad att så många ville vara med och att dem träffats och hade planerat den här dagen för mig. Ibland är livet bra!

  • Svanboet

    Åh så roligt!

    Jag undrar vad jag kommer få göra...

  • MilosMamma

    Jag undrar med vad jag får göra =) Jag är bombis på att jag blir 100% nöjd för mina vänner känner mej så väl och vi gillar ju nästan samma saker så jag räknar väl med att jag kommer få tävla o kämpa endel =)

    Men än är det långt kvar.

  • 20080719

    Min möhippa är historia nu men jag kan dra en kort version i alla fall, för jag tycker det är så roligt att berätta!

    Allt började med att jag och min bästa kompis planerade en hel dag med bara oss två på Liseberg i 2 månader, detta var ju hennes påhitt för att jag inte skulle planera in något annat just på möhippe-dagen!

    Jag låg och sov med min plutt och ner för trapporna hör jag massa klampande fötter, med min charmiga morgonfriss och deras kamera i högsta hugg skrek dom SURPRISE!!! Jag fick mitt trollspö och min krona, jag hade 10 min på mig att fixa mig litegrann.

    På altanen hade de fixat exotiska frukter och champagne och där på bordet låg DET! Det fulaste sminket haha! Jag blev sminkad samtidigt som tjejerna fotade och vi åt god frukost!

    Vi åkte in till stan (Göteborg) där jag skulle få göra olika uppdrag, fråga folk saker, sälja något. Därefter blev det sminkning på make up store. Efter det skule jag få rita min framtid haha!

    Åkte hem till en av tjejerna där de hade gjort iordnng världens festmiddag. Vi åt, pratade lekte lekar mm. Vi började fixa oss och sedan bar det av på discobowling och vidare till ett uteställe! Det var en superduper dag!!!

  • miata

    Jag hade en underbar möhippa med mina bästa vänner igår!
    Självklart visste jag ingenting, trodde att jag o en kompis skulle ut och shoppa. Vi började med en brakfrukost hemma hos en av kompisarna. Efter det klädde de ut mig efter olika teman och tog en massa foton - misstänker att detta kommer att användas senare... Sen åkte vi in till stan (Sthlm) och hade en gemensam sminkkurs på Make Up store. I 3 timmar fick vi leka med allt deras roliga smink, vi blev jättefina! Till kursen anslöt min gamla studiekompis som jag inte sett på 2 år så det blev ju att fälla en liten tår också.
    Därefter åkte vi buss till söder där vi var inbokade på Art corner sthlm. Där fanns målardukar uppsatta på stafflier och hur mycket färg och penslar som helst. Vi bjöds på snittar och champagne, sen skulle alla måla varsin tavla på ett tema som jag fick bestämma, tanken är att jag sen kommer att få dessa tavlor. Verkligen jättekul grej, kan rekommenderas!
    Därefter fick jag byta om till festkläder som de sett till att jag tagit med mig. Så åkte vi till Storstad där de bokat bord och åt en supergod middag och avslutade kvällen med lyxiga drinkar.
    Jag kom i säng vid 03.45 efter en fantastisk dag, med ett stort leende på läpparna. Jag kunde inte ha fått en bättre möhippa :)

  • MilosMamma

    puttar, jag vill höra fler härliga historier...

  • gusdanima

    Jag kan berätta om min helt underbara dag som gick av stapeln för ca 3 veckor sedan!
    Det började egentligen lördagen innan då min syrra och mina närmaste vänner fick mig att tro att det var denna lördag det skulle hända, men snopet och ganska skönt gick dagen förbi utan att något hände ... =)
    Men i alla fall helt oväntat lördagen efter gick min blivande upp och öppnade dörren och då började jag ana oråd... Min bästa vän kom inklivande i världens snyggaste banan-dräkt och hade syrran och två av mina andra vänner med sig. Självklart fanns det ytterligare en banan-dräkt, så det var bara att ta på sig den och packa efter packlistan och sedan ge sig av på spårvagnar och bussar... Som tur var var det typ 7 på lördag morgon så det var inte särskilt mycket folk ute i centrala göteborg direkt...
    Vi kom fram till Åby simhall i Mölndal och där stod ALLA, verkligen alla mina bästa vänner var med underbart! Vi drack champagne och åt jordgubbar.Sedan var det dags för konstsim, och shit vad roligt det var! Satte t.o.m ihop en liten show som jag misstänker kommer visas för mig senare på filmen...
    Efter simmet var det dags för lunch, sushi, mums!
    Sen var det skrattyoga hemma hos en vän och cosmos såklart!
    Efter det åkte vi vidare till en liten lokal där persiennerna drogs ner och det blev Kroki av en manlig modell! Jätte kul trota att jag inte är särskilt duktig på att måla!
    Efter det var det dags att dra ut till styrsö för att fortsätta kvällen med massa vin, lekar och god mat! De flesta stannade för pyjamas-party!
    Hade en helt otrolig dag! Man blir så underbart påmind om hur många man har som man tycker om och som faktiskt tycker om en själv tillbaka! Tack till mina tjejer!

  • ElinPierre

    Inga skräckhistorier?
    Alla är supernjöda?? HOPPAS jag också kommer att bli det.. jag längtar, men med skräckblandad förtjusning!

Svar på tråden Hur blev du hippad???