• miata

    Hur blev du hippad???

    Jag hade en underbar möhippa med mina bästa vänner igår!
    Självklart visste jag ingenting, trodde att jag o en kompis skulle ut och shoppa. Vi började med en brakfrukost hemma hos en av kompisarna. Efter det klädde de ut mig efter olika teman och tog en massa foton - misstänker att detta kommer att användas senare... Sen åkte vi in till stan (Sthlm) och hade en gemensam sminkkurs på Make Up store. I 3 timmar fick vi leka med allt deras roliga smink, vi blev jättefina! Till kursen anslöt min gamla studiekompis som jag inte sett på 2 år så det blev ju att fälla en liten tår också.
    Därefter åkte vi buss till söder där vi var inbokade på Art corner sthlm. Där fanns målardukar uppsatta på stafflier och hur mycket färg och penslar som helst. Vi bjöds på snittar och champagne, sen skulle alla måla varsin tavla på ett tema som jag fick bestämma, tanken är att jag sen kommer att få dessa tavlor. Verkligen jättekul grej, kan rekommenderas!
    Därefter fick jag byta om till festkläder som de sett till att jag tagit med mig. Så åkte vi till Storstad där de bokat bord och åt en supergod middag och avslutade kvällen med lyxiga drinkar.
    Jag kom i säng vid 03.45 efter en fantastisk dag, med ett stort leende på läpparna. Jag kunde inte ha fått en bättre möhippa :)

Svar på tråden Hur blev du hippad???