• gusdanima

    Hur blev du hippad???

    Jag kan berätta om min helt underbara dag som gick av stapeln för ca 3 veckor sedan!
    Det började egentligen lördagen innan då min syrra och mina närmaste vänner fick mig att tro att det var denna lördag det skulle hända, men snopet och ganska skönt gick dagen förbi utan att något hände ... =)
    Men i alla fall helt oväntat lördagen efter gick min blivande upp och öppnade dörren och då började jag ana oråd... Min bästa vän kom inklivande i världens snyggaste banan-dräkt och hade syrran och två av mina andra vänner med sig. Självklart fanns det ytterligare en banan-dräkt, så det var bara att ta på sig den och packa efter packlistan och sedan ge sig av på spårvagnar och bussar... Som tur var var det typ 7 på lördag morgon så det var inte särskilt mycket folk ute i centrala göteborg direkt...
    Vi kom fram till Åby simhall i Mölndal och där stod ALLA, verkligen alla mina bästa vänner var med underbart! Vi drack champagne och åt jordgubbar.Sedan var det dags för konstsim, och shit vad roligt det var! Satte t.o.m ihop en liten show som jag misstänker kommer visas för mig senare på filmen...
    Efter simmet var det dags för lunch, sushi, mums!
    Sen var det skrattyoga hemma hos en vän och cosmos såklart!
    Efter det åkte vi vidare till en liten lokal där persiennerna drogs ner och det blev Kroki av en manlig modell! Jätte kul trota att jag inte är särskilt duktig på att måla!
    Efter det var det dags att dra ut till styrsö för att fortsätta kvällen med massa vin, lekar och god mat! De flesta stannade för pyjamas-party!
    Hade en helt otrolig dag! Man blir så underbart påmind om hur många man har som man tycker om och som faktiskt tycker om en själv tillbaka! Tack till mina tjejer!

Svar på tråden Hur blev du hippad???