Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Tolvan har gjort det igen....

    Jo så är det ju. Och jag säger inte att utseende är oväsentligt eller att du ska göra en annan bedömning av just honom.

    Men jag skulle själv inte vilja bli bedömd bara på utseende - då tror jag inte jag skulle komma långt o ha många chanser! Och med åren har jag lärt mig att dem jag verkligen gillar (som min man t ex) skulle jag själv aldrig ha sett alls om jag bara gått på det första yttre intrycket. Så man kan missa guldkorn - men sen är det ju tusen andra saker också som ligger i det viktiga "klicket". Konstigt vore ju om alla man träffade bara sådär var helt rätt för en - oftast får man ju kyssa ett gäng grodor i livet först. O du är ju trots allt rätt ny-singel fortfarande - du har tid på dig att hitta rätt!

  • anne på grönkulla

    *funderar vidare på klicket* Viktigast är kanske att något hos den andre gör en mer nyfiken på den personen - om det sen är utseende eller nåt annat är kanske oväsentligt. Men är man inte nyfiken, triggas inte den nerven, upplever man inte att det finns nåt för mig att hämta hos den här personen, tja, då är det ju inte mycket att göra. En del får man ju umgås med ändå (kompisars kompisar o respektive, kollegor o så) men dating-mässigt kan man ju då lätt välja bort dem.

  • anne på grönkulla

    Nu låter jag som värsta moraltanten här hör jag... jag är alltså för hångel md rätt person och har väl blivit vidsyntare med åren om vilka som kan vara rätt (men har å andra sidan inte hånglat med nån annan än maken de sista typ 10 åren!) - så ta allt jag säger i ämnet med en nypa salt!

    Vad jag ska krångla in mig...

    Blastocyst? så långt hann jag nog aldrig i biologiboken, men tids nog lär jag väl få upptäcka det - min biologiska klocka tycks ju svårligen ur led (eller obefintlig, för än har den då inte hörts av..)

  • anne på grönkulla

    Nej o blev inte du mer nyfiken på honom så är det kanske allt då. O att folk ska anstränga sig lite för att göra intryck är kanske ett rätt bra mått på hur måna de själva är.

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....