• Joseful

    Barnfritt bröllop!

    Hej!

    Vi kommer, som jag läste i ett annat inlägg, också ha ett barnfritt bröllop men våra egna barn kommer dock att få vara med.
    Det jag skulle önska vore att någon kom och hämtade dom sen efter maten så man fick kvällen helt utan barn, frågan är ju bara vem som ska göra det då alla man känner är bjudna.

    Hur har ni gjort/ska göra på ert bröllop där det kommer vara barnfritt men ni tar med era egna barn?
    Kommer dom vara med hela kvällen och åka hem när det är slut med..?
    Eller är dom bara med ett tag och hämtas av...?

  • Svar på tråden Barnfritt bröllop!
  • Joseful

    Haha...ja, det är ju inte lätt...har själva tyvärr inga anra än dom vi bjudit som vi känner som kan vara barnvakter så jag vet inte än...

    Våra är då 7½, 6 och 1 år gammla.

  • Joseful

    Låter som en del lyckats lösa problem iaf!
    Jag har så svårt att släppa kontrollen över våra barn och ska dom vara med, även om det är någon annan som ska se efter dom så kommer jag inte kunna slappna av en sekund den kvällen.

    Visst, våran äldsta har vänner och så som säkert skulle kunna få sova hos men våran minsta, som inte är född än, kommer i juni, är ju bara dryga året så det blir ju lite svårt.

    den äldsta som kommer är min mormor och hon vill nog inte gå hem tidigare än andra och alla andra som kommer bjudas älskar att festa så det blir nog svårt.

    Vill helst inte ha dom där mer än till middagen då jag anser att alkohol och barn inte går ihop och är inte jag spiknykter så vill jag inte ha dom där pga att jag då inte skulle kunna slappna av.

Svar på tråden Barnfritt bröllop!