• Joseful

    Barnfritt bröllop!

    Hej!

    Vi kommer, som jag läste i ett annat inlägg, också ha ett barnfritt bröllop men våra egna barn kommer dock att få vara med.
    Det jag skulle önska vore att någon kom och hämtade dom sen efter maten så man fick kvällen helt utan barn, frågan är ju bara vem som ska göra det då alla man känner är bjudna.

    Hur har ni gjort/ska göra på ert bröllop där det kommer vara barnfritt men ni tar med era egna barn?
    Kommer dom vara med hela kvällen och åka hem när det är slut med..?
    Eller är dom bara med ett tag och hämtas av...?

  • Svar på tråden Barnfritt bröllop!
  • TinkieWinkie

    Hu, vårt stora dilemma

    Barnen är tre resp 1,5 till sommaren och vi har INTE löst barnvaktsfrågan. Skjuter bara på det som om jag tror att den barnvakt ska ramla ner i huvet på oss...

    Våra ska vara med i kyrkan, men sen är de med jaa barnvakten:-O

  • MW 090829

    Några kompisars syskon eller föräldrar som du känt länge kanske kan ställa upp?

  • Fenixx

    här är en till med samma problem. vi vill självklart ha med våra 2 barn vid vigseln men sen vill vi att barnvakten tar med dem så det blir en barnfri middag och fest...men vem??

    alla våra närmsta är ju bjudna, jobbigt läge.

    tinkiewinkie>> småskrattade lite om din kommentar med att "barnvakt ska ramla ner i huvet på oss..." skicka gärna vidare den hitåt isåfall.

  • Joseful

    Haha...ja, det är ju inte lätt...har själva tyvärr inga anra än dom vi bjudit som vi känner som kan vara barnvakter så jag vet inte än...

    Våra är då 7½, 6 och 1 år gammla.

  • lecaroline

    På det bröllopet som vi var på förra året hade löst det så att de äldre som inte ville vara med när festen började tog med sig barnet. Kanske finns någon vänlig granne eller deras "barn" som kan passa?? Dagis fröknar?? Sova över hos en vänn??

  • Lilla Fru L

    Har ni inga föräldrar från dagis eller skolan som inte komemr på bröllopet som era barn ändå är kända med? Alternativt, börja lära känna en blivande barnvakt/barnflicka redan nu så har ni det problemet ur världen!

  • Ängla07

    Min mamma kommer att ta hand om våran dotter på bröllopet samt bröllopsfesten skippar mina föräldrar för att ha våran dotter.

  • Fenixx
    Ängla07 skrev 2009-03-31 16:04:17 följande:
    Min mamma kommer att ta hand om våran dotter på bröllopet samt bröllopsfesten skippar mina föräldrar för att ha våran dotter.
    oj verkligen snällt av dem.
    men jag vill allt ha med våra på festen med, så får se hur man löser det.
  • Ängla07

    Ja de känns skönt..
    Mamma och pappa är inte så mkt för fest dom trivs bäst hemma

  • josspossgirl1

    ja, jag har oxå detta "problem":...
    Men troligen så kommer dottern sova hos en kompis i området hos leker mycket med.. hon kommer alltså bli fyra år nästa sommmar när bröllop är tänkt... och lillebror är deå 2.5 år... ska nämligen inte bjuda dem på bröllopet, så förhoppningsvis så kan barnen vara där... vi känner dem rätt så bra....

    undra hur alla andra löst det???

Svar på tråden Barnfritt bröllop!