• TinkieWinkie

    Barnfritt bröllop!

    Hu, vårt stora dilemma

    Barnen är tre resp 1,5 till sommaren och vi har INTE löst barnvaktsfrågan. Skjuter bara på det som om jag tror att den barnvakt ska ramla ner i huvet på oss...

    Våra ska vara med i kyrkan, men sen är de med jaa barnvakten:-O

  • TinkieWinkie

    Jag drar mig för att fråga just pga av detta. Hm vi har världens mysigaste på vårt dagis (ja jag VET) och hon bor i princip granne med oss så det är bara så perfekt, men ändå så svårt att fråga. Nu kanske hon inte får vara kvar efter sommaren (obehörig vikarie) så då kan det kännas lite lättare att fråga.

    Men du som förskollärare, kan det se illa ut att ens ställa frågan? Lite som att åh, hur kan de ens tänka tanken kanske.


    lingon82 skrev 2009-04-05 08:51:37 följande:
    johanna anders skrev 2009-04-05 08:37:36 följande:
    Tänk bara på att många FÖRSKOLOR (det har inte hetat dagis sedan 1970) har en policy mot att inte passa barn utanför jobbet. Är själv förskollärare och efter utlåtande från skolverket tillåts vi inte ställa upp privat. En del ställen ser mellan fingrarna men inte alla, så bli inte förvånade om ni får ett nej. Kanske finns det en vikarielista? Jag säger INTE att det är fel att fråga men jag skulle inte ställa upp då jag tycker det strider mot proffsigheten i min yrkesroll. Jag vill bara lugna alla oroliga föräldrar med att barn är mycket duktiga på att skapa relationer med andra människor, både vuxna och barn. Därmed inte sagt att man ska lämna till vem som helst, men en person som man litar på (granne, vän, avlägsen släkting osv)ska man inte ha betänkligheter för. Lycka till med att hitta lämpliga barnvakter!
Svar på tråden Barnfritt bröllop!