• älskarlivet

    Barnfritt bröllop!

    Mina syskonbarn säger alltid att de ska gå till förskolan, för det är precis vad det heter!

    Jag jobbar själv i grundskolan men skulle aldrig tacka ja till något som har med mitt jobb att göra, på helgerna. Jag är professionell i mitt yrke och vill inte blanda privatliv med min yrkesroll..

    johanna anders skrev 2009-04-06 13:41:37 följande:


    Jag personligen tänkte mest fråga pga att jag vet hur ruttet lite dagispersonalen tjänar och vi har en supergullig dam som jobbar där. Ville visa lite extra uppskattning och erbjuda henne en stor slant för hjälpen, men visste inte att det var olagligt. Och ursäkta att jag kallar dig och dina kollegor för dagispersonal men come on vem säger förskollärare egenligen eller kom nu barn så ska vi går till FÖRSKOLAN =) Ska jag använda mig av min korrekta titel så är jag en ambulerande konsult...och det går jag ju inte direkt runt och använder =)Nu handlar ju inte denna tråd om dagis utan om tips och frågor om barnvakter till våra speciella dagar =)
  • älskarlivet

    Vi bara förklarar att det inte är så självklart att förskolepersonal eller skolpersonal vill ställa upp och att det t.o.m. strider mot skolverket att tacka ja..


    josspossgirl1 skrev 2009-04-06 14:35:43 följande:
    men hur f*N orkar ni hålla på?`???Skit samma om det heter dagis eller förskola, om ni är högskoleutbildade som förskolelärare eller inte.. detta är en tråd som handlar om BARNVAKT när man gifter sig...t ycker faktiskt ni andra kan sluta tjöta nu, rätt irriterande faktiskt
Svar på tråden Barnfritt bröllop!