• 011110

    Blev hippad igår

    Jag blev också hippad igår.
    Skulle gå på stan och köpa blommor med en kompis och helt plötsligt så var alla där och jag hade en tiara på huvudet. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli just då så jag blev helt paff!
    Men det var Jättekul! Först körde vi poledancing - apjobbigt. Jag har blåmärken på insidan av låren, i knävecken, på armarna men det var kul och svettigt. Roligt med en utmaning

    Sedan var vi på spa i flera timmar. Bubbelbad, champagne, bastu, ansiktsmask, hårimpackningar och mys. Jättetrevligt att hinna prata med allihop! När vi gjort oss i ordning och pifat till oss så bar det av till södermalm och sedan fick jag ögonbindel. Möttes av en man som gav mig en blindkäpp och så lotsade han ner mig i en källare... I källaren var det en musikstudio och jag fick sjunga in en låt där tjejerna skrivit om texten. Det var SÅ roligt!
    När det var klart käkade vi middag hemma hos en kompis och sedan gick några av oss ut på Golden hits. Dans, kareoke och drinkar
    Idag blåmärken, lite huvudvärk, men SÅ lycklig!

    Jag är mycket glad att jag slapp all typ av förnedring utan bara fick en heldag med roliga aktiviteter med minna vänner. DET blev en dag att minnas !
    Nöjd.

Svar på tråden Blev hippad igår