• paulaner

    Vett & etikett vid inbjudan

    Hej!

    Detta ämne är flitigt diskuterat här på BT. Personligen tycker jag att det är självklart att man bjuder med respektive! Men jag tycker inte du ska ta det hela personligt på något sätt. Min gissning är att brudparet har en begränsad budget och därför bara bjudit dig, efter som de kanske inte anser sig känna henne. Däremot tycker jag det är märkligt om det är din bästa kompis! :-O

    Det finns många här som har dilemmat att bjuda eller inte bjuda respektive. Och i princip i alla de fallen så handlar det om budget och prioritering. Vad tror du själv? Om du gärna vill ha med din respektive så tycker jag du skall ta upp det med brudparet. Ev kan du erbjuda dig att betala en kuvertavgift.

    I vissa falla är det också en utrymmesfråga! För många kanske drömlokalen bara rymmer x antal personer, och jag vet att en del har fått skära väldigt hårt i gästlistan för att få ner antalet.

    Det finns inga strikta regler kring detta, mer än att etiketten väl oftast säger att man inte skiljer par åt. Men brudparet gör ändå som de själva vill, det är deras dag.

    Känner ju inte till mer om er relation och hur väl de känner din tjej, men jag hade pratat med dem!

Svar på tråden Vett & etikett vid inbjudan