• Anders 74

    Vett & etikett vid inbjudan

    Hej

    Jag skulle uppskatta om jag fick lite respons på följande fråga. Vad gäller vid inbjudan till bröllop ?

    Bakgrundsfakta: bästa kompisen skall gifta sig. Jag träffade en tjej ganska nyligen eller ja. Vi har varit ihop nu i 7mån. Nu när inbjudan till kompisens bröllop kom så antog jag givetvis att vi bägge va bjudna. Det stod inget om vem som va bjuden i inbjudningskortet bara att det va adresserat till mig. Men nu vid samtal med kompisen så säger han att inbjudan är personlig och att min tjej inte är bjuden.

    Hur skall man tolka detta ? Skall jag ta illa vid mig och inte gå på bröllopet eller skall jag ifrågasätta detta ? Jag har frågat folk i min omgivning och alla tycker detta är dålig stil som vissa uttryckte sig !!

    Men vad säger ni ? Är det någon som kan vett & etikett reglerna ?

    Tacksam för svar

    MvH
    Anders

  • Svar på tråden Vett & etikett vid inbjudan
  • Anders 74

    Liten uppdatering.

    Som sagt så fick jag ju beskedet igår och blev ju lite paff och fick väl inte ur mig så mycket konstruktivt men det kom ju en fråga om varför från mig och det svar jag fick va att dom måste dra gränsen någonstans och att dom varit tvungna att ta bort några släktingar och vänner.

    Sedan vet jag att brudens bästa tjejkompis ej gillar min tjej så ni förstår att man undrar !

    Å så vill brudparet att man ställer upp på att fixa en Tysklandsresa för att shoppa alkoholen till festen, men att bjuda min tjej det går inte för sig !
    Detta är ändå en barndomskompis som jag känt och växt upp med i 35år nu. Man känner sig lite utnyttjad.

Svar på tråden Vett & etikett vid inbjudan