Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vett & etikett vid inbjudan

    För egen del ser jag det som självklart att bjuda med respektive.
    Jag har dock insett här på bt att det verkligen inte är alla som tycker som jag.

    Ska jag vara alldeles uppriktig får jag ibland intrycket att detta att ställa till med bröllop blivit en egotripp av sällan skådat slag, där man regisserar sin dag in i detalj och BARA vill ha dem man verkligen tycker allra bäst om/umgås med eller de som verkligen känner sig tillräckligt hedrade över att ha blivit bjudna.

    Helst ska dessa gäster gärna vara användbara i syfte att fota, filma, binda buketten,sminka, dekorera lokalen, hjälpa till med gud vet allt och stötta, peppa jubla och fira så att brudparet kommer ner i pris så mycket som möjligt och naturligtvis känner sig tillräckligt i rampljuset för att de ska ha fått valuta för alla "de hutlösa pengar det ändå kostar att bjuda på fest"

    Som slutkläm är det också BARA önskvärt med presenter som är garanterad succé, eller reda pengar så man slipper fula saker man ändå inte vill ha.

    Jag tycker en och annan skulle behöva vända på saken och inse att det kanske är en ära för BRUDPARET att kunna räkna så många som vänner och att de bryr sig om ens stora dag mycket nog för att vilja dela den. Men, det är jag det.

  • passionsblomman

    Ja det är klart du ska, men om du älskar en person och tycker hon/han är ihop med värsta tråkmånsen eller idioten,eller inte känner denne lika väl som "huvudpersonen " i paret, så tycker jag det är väldigt osnyggt att sortera bort den personen. Det förekommer har jag efter att ha läst här rätt länge nu, och det tycker jag är egotrippat.


    Princess4aDay skrev 2009-04-08 22:04:56 följande:
    Klart att jag ska bjuda dom jag tycker allra bäst om och umgås med? Varför skulle jag bjuda en massa som jag inte tyckte om?! Man ska ju inte bara för att bjuda för bjudandet skull? Eller missförstod jag?Vi kommer att ha ett ganska litet bröllop och har bjudit par, även respektive som vi inte ens har träffat ännu. Men vi valde att bjuda ändå och få en chans att lära känna dom!Om man inte ens träffats så tycker jag nog att de är okej, även om man generellt sätt inte splittar på par.
  • passionsblomman


    Ja, jag menar att det sållas rätt friskt bland både vänner och anhöriga lite hur som helst.
    Jag tycker att antingen bjuder man väl båda i ett par rakt av, inte vissa par och inte vissa...
    Princess4aDay skrev 2009-04-08 23:55:22 följande:
    Jasså, du syftade mer på partnen. Trodde du menade allmänt. Sorry. :)
Svar på tråden Vett & etikett vid inbjudan