• Telis

    Livets stora och små frågor

    Hej och god måndagsmorgon på er! Skönt att det är kortvecka.

    Ett stort HEJA HEJA till nenne som förhoppningsvis är i Falun nu. Hoppas att det blir fjorton perfekta små ägg som blir fjorton perfekta små embryon som blir fjorton (eller åtminstone par stycken) perfekta små barn.

  • Telis

    På egofronten är den enda nyheten att jag fick ett plus igår.

  • Telis

    Tusen tack tjejer!!

    Igår trodde jag nog ändå att det skulle kunna bli ett plus så därför testade jag. Fast när det dök upp så var det ändå lite chockartat. Det känns fortfarande surrealistiskt och gastkramande och läskigt men också roligt förstås. Jag har fortfarande hjärtklappning och handsvett.

  • Telis

    Hmmm, jag vet egentligen inte vad det var som gjorde att det kändes så. Det var nog AMs förtjänst. Jag har egentligen tyckt att jag mått ganska som vanligt men enligt AM så var det klockrent.

    Jag har haft ganska mycket mensvärk som kommit och gått rätt länge nu, jag har frusit ibland när det inte känts befogat och jag var så trött på eftermiddagarna i förra veckan att jag knappt kunde hålla mig uppe. Inga graviditetssymptom i mina öron precis men AM var så säker och hon borde ju veta.

  • Telis

    Muggles, jag smsade nenne och Lappis innan jag sa nåt här i tråden så dom vet bägge två.

  • Telis

    Tack igen gullisar!

    Och AM, nu är du ännu mer min guru.

  • Telis

    AM igen, när börjar illamåendet (om man får nåt sånt)?

  • Telis

    fru AM skrev 2009-05-18 09:52:26 följande:


    Telis: efter att du hintat om dina symptom var jag så säker att jag hela helgen gått och tänkt på er bebis som redan född och har funderat på vad jag ska köpa för present till den ...
    Hahaha, vad du är söt!
  • Telis

    Tack Piggelin!!

    AM, ja, det borde väl bli i slutet av januari, en eller ett par veckor efter BS. Fast det känns verkligen helt verklighetsfrämmande.

    ja, hoppas verkligen att man slipper illamående, det är bland det värsta jag vet.

    muggles, hihi, det var verkligen en geektröja.

  • Telis

    Vänner, vad intressant att det ändå är en minoritet som mår illa! Jag trodde att det var nästan alla.

    AM, hälsa maken och tacka! Vad skönt att snittet så bra ut! Om, om, om, det blir någon förlossning för mig så hoppas jag att det blir snitt, jag är livrädd för vaginala förlossningar. Jag suger åt mig alla goda snitthistorier.

    Nenne skulle vara där kl 8 imorse så om inget gjorde att det drog ut på tiden så borde hon vara klar nu och ligga och vila. Runt kl 11-12 (beroende på hur man mår) brukar man få träffa en sköterska som berättar hur många ägg det blev och hur man ska medicinera osv. Därefter får man åka hem. Jag hoppas så att det gick bra och att hon gillade morfinruset!

Svar på tråden Livets stora och små frågor