• Piggelin1

    Livets stora och små frågor

    Hej vänner - där var du ju igen & jag fick dessutom svar på min fråga om Prinsen!

    På tal om bebisarna här i tråden, det slog mig innan idag att Cissis lilla tjej är väl den första nummer två i tråden, där vi varit med från första äggletandet (som blev Victor) & tills nu när Ciccis nummer två född! (Livia föddes ju iofs också "inom tråden" & har en lillebror nu, men där missade vi väl själva plussjakten)
    Det om ngt visar på att denna tråden levt länge! OTROLIGT & väldigt fascinerande! Vem trodde det när Muggles mailade länken till mig första gången & skrev om ett gäng kanontrevliga & skärpta tjejer som hon hade börjat hänga med på BT?!

  • Piggelin1

    Det inlägget blev lite försenat - BT ballade ur

    Haha, EA - jajamen, utemöblerna står kvar & min noja har lagt sig ang stöldrisken Det sätter sina spår att ha bott i lgh de senaste 20 åren

    Snaily - snööö - woahhhh! Jag ska lite halvt om halvt åt dina trakter på onsdag, då brorsdottern tar studenten en bit utanför Östersund. Hade tänkt ta med sommarklänningen, men det kanske inte är ngn god ide?! Bättre med tjockan jackan?! Måste nog kolla in vädret lite innan! Ska hur som helst bli jättekul att komma upp, nätterna lär ju vara hur ljusa som helst just nu! Vi tycker ju att nätterna är ljusa härnere nu med, men det är ju inget mot i dina trakter, Snaily!

    EA - det där låter ju kanongott!
    Sällar mig till klubben som gillar rabarber, speciellt i paj & då ska det vara Vaniljvisp till, det är det göttaste - ssslurp!
    Just det, nu kom jag på att jag har en massa rabarber i kylen som jag fick av min mamma i fredags, måste stoppa in dem i frysen eftersom vi är bortresta över helgen.

  • Piggelin1

    Kängu - grattis till examen!! Lät som du haft en jättekul dag!!

  • Piggelin1

    Vad många här som har koppling till Jämtland! Koko & Pirr (som iofs inte kikar förbi så ofta längre) har ju också kopplingar dit!

    Passionsblomman - mina favoritbutik har länge varit Aveny Blommor. Känns som om blommorna alltid håller länge om man handlar där - tror att det har rätt stor omsättning, så därför hinner aldrig några blommor bli gamla innan man köper dem. Nu finns det en liten butik i närheten, på Engelbrektsgatan, där jag varit ett par ggr också, köpte bla en ros till dottern när hon fyllde ett, en sån där stor fin tvåfärgad ljusrosa-vit/beige som höll jättelänge. Fast minns inte namnet på den, tyvärr

  • Piggelin1

    Nu måste jag packa, ska på mannens systerdotters studentfirande i helgen!
    Ha det gott & godnatt!
    Extra kram till Nenne

  • Piggelin1

    Ja just det - blåvitgrön fana! Vad är det nu Jämtlands president heter? Ser honom framför mig, men just nu är namnet som bortblåst.

    Fast Passionsblomman - jag har glömt vad det där uttrycket betyder som du skrev - hjälp mig! Måste ladda för nästa veckas tur till de jämtländska skogarna...!
    När svägerskans släktingar går igång & pratar jämtska, då är det verkligen svårt att hänga med i svängarna. Svägerskan brukar få agera tolk mellan varven

    Ett ex för ett gäng år sen kom usprungligen från Frösön - jag föll som en fura för hans dialekt... Sen att hans kropp dessutom var PRECIS i min smak efter all bergsklättring, det var ju inte fel heller
    Muggles - du vet vem jag menar...

  • Piggelin1

    Telis - härligt att migräneländet gett med sig!!!!!
    Ska tänka på din kompis när jag knallar förbi hennes mammas hus i Jämtland i nästa vecka

  • Piggelin1

    Morgonkram till Nenne & Frejis
    ...och alla andra med förstås!

Svar på tråden Livets stora och små frågor