Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Lapinette, vad händer om de försöker med fem och så klarar sig fler än ett? Kan man frysa det igen då?

    Liten, tänk att hon är så intresserad av pottan, Iris vägrar gå i närheten av pottan just nu. Har ni varit ute och dykt någon förresten, ni skulle väl passa på nu?

    AM, jo, Iris säger nog en hel del roliga saker, ska försöka lägga dem på minnet lite bättre!

  • BrudSommar2006

    Imorse stod Iris och bankade på glasväggen till duschkabinen och jag sade åt henne att inte göra så. "Duschen är ledsen" sade hon då och tittade åt mitt håll med sorgsen min. "Mamma också ledsen?" kom det sedan. Då kan man ju inte med att se sträng ut...

    Telis, Barnmorskorna missade jag men annars är jag mycket för självplågeri av det slaget.

    Usch vad jag mår illa nu, jag förstår verkligen hur jag lyckades bli inlagd förra gången för hade jag inte knaprat piller hade jag legat risigt till nu. Jag fryser, är skakig, mår illa om jag äter och om jag inte äter och i natt trodde jag att jag var magsjuk när jag vaknade till men tydligen inte för ett piller löste det också. Det som är jobbigast är att försöka få till middag efter jobbet när jag helst inte vill sätta foten i köket men maken är ju aldrig hemma förrän framåt halv sju och vi kan ju inte vänta med att börja laga mat tills dess, både Iris och jag måste få mat innan dess.

  • BrudSommar2006

    EA, när blir det testa av? Har du ett i bakfickan redan kanske? Trist med så skum cykel att man inte vet vad som är vad! Kanske ska testa pergo en cykel till i alla fall om det nu skulle visa sig inte vara något den här gången?

    Har just kommit på att varken jag eller Iris har något lämpligt att ha på oss på dopet vi ska på imorgon. Hm, jaja, för sent att försöka lösa det nu, vi får ta något vi redan har i alla fall.

  • BrudSommar2006

    EA, hur var det, hade du en omgång pergo kvar? Förr eller senare måste ju mensen komma och sedan kanske du ska slå till på den i så fall?

  • BrudSommar2006

    AM, de enda som fått passa Iris hittills är mina föräldrar och de har tillbringat så mycket tid ihop med henne att de vet vad som gäller! Makens mamma har i och för sig haft henne på dagarna när hon var här och bodde hos oss sist men då hade hon också blivit insatt i det mesta. Men som sagt, runt läggdags och över natten är det bara mina föräldrar som haft henne och då har vi ju bott tillsammans med dem mycket på Öland och även i fjällen.

  • BrudSommar2006

    Hej Passionsblomman och Panzerfaust! Ni går inte i vänta-barn-tankar när ni nu ändå är här???

    Frejis, stackare, vilket elände du haft av det där myomet, hoppas att det blir en permanent flytt till nya stället för det nu.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, men ni vill bo kvar där ni bor i alla fall? Inbillar mig att du skulle ha hyfsad chans att få jobb på andra ställen om ni måste flytta lite på er?

  • BrudSommar2006

    Telis, jag känner mig otroligt osofistikerad för jag vet inte vad du pratar om annat än Blå Ädel som jag ju förstår är en ost!

    Själv var jag otroligt sugen på saltlakrits och turkisk peppar när jag väntade Iris, trodde nästan att jag skulle kräkas om jag inte hade en påse konstant i fickan när jag mådde som mest illa men nu tror jag snarare tvärt om, att jag skulle kräkas om jag försökte äta det! Är inte alls lika godissugen nu som jag var då men mår definitivt precis lika illa. Kan ju vara att jag knaprar tabletter på ett annat sätt nu kanske.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, så ni tänker inte göra ivf privat om det inte skulle lyckas för er annars?

  • BrudSommar2006

    Usch vad läskigt med fler självmord.

    Telis, när jag var gravid med Iris gick jag och lade mig åtta varje kväll i flera månader, jag var helt slut. Jag misstänker att det tog på krafterna att må så illa också för jag är inte riktigt lika trött den här gången.

    Frejis, hoppas att du fortsätter vila så att lilla pyret stannar där det är.

    Håller tummarna så Nenne, men är det inte lite tidigt för brunt hur som om testdag inte är förrän i slutet på veckan?

    Idag har jag varit hemma med Iris eftersom dagis haft studiedag, det har varit jobbigt men jag har överlevt! I förmiddags var vi förbi en bekant som är hemma med en liten nyföding, hon hade fyraåringen hemma också medan sexåringen var i skolan. Det såg hur jobbigt ut som helst att behöva gå runt med bebisen konstant fastklistrad vid ena bröstet, för annars illvrålade den. Jaja, lika bra att bli påmind om hur det var! Sedan var vi bara hemma och sov innan vi åkte ut till mina föräldrar och fikade och åt glass.

    Jag har konstaterat att jag faktiskt klarar av att laga mat fortfarande, förra gången var jag inte in i köket på flera månader. Är det någon som har länken till den där hokus-pokus sajten där man kunde ta reda på vilket kön det blir? Den här graviditeten känns så annorlunda mot den förra.

Svar på tråden Livets stora och små frågor