Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Jaha, ni är några som har lyckats hålla er inloggade i alla fall!

    Nenne, vad trist att plusset inte ville hålla sig kvar men det verkar ju lovande i alla fall att det kan bli plus! OM det nu skulle vara så att ni inte lyckas på egen hand alls på grund av makens simmare så är det här ju faktiskt första försökte över huvudtaget där ni haft en chans och tänker man så så ligger ni ju väldigt bra till inför fler framtida försök. Synd bara att de har sommarstängt.

    Fast tur Lapinette att ni hinner få in ett försök innan de stänger för sommaren. Frågade du vad som händer om fler än ett skulle klara sig? Hur är det, varför är det färre som klarar sig när man långtidsodlar? Är det så att det egentligen sätts tillbaka en massa ägg som korttidsodlat som man vet inte kommer klara sig redan från början och att det bara är de som klarar en långtidsodling som har en chans egentligen? Eller är det så att man får fler chanser när man korttidsodlar för att det är fler ägg som har chans att klara sig?

  • BrudSommar2006

    Åååh, jag har ätit en salt napp! Det var så otroligt gott så jag kan inte tänka på annat nu, vill ha mer! Sitter och tittar på mina morötter som ligger här och det känns inte alls lockande nu.

  • BrudSommar2006

    Är det någon som vet hur det gått för Frejis? Är hon hemma och vilar upp sig fortfarande tro?

  • BrudSommar2006

    Vi har klarat av Iris tvåårskalas i helgen, hon tyckte att det var jättekul! Alla kom med presenter och det var så roligt att se henne slita av papperet.

  • BrudSommar2006

    Förresten, trött vid midnatt skulle jag vara gravid eller inte, det låter inte det minsta konstigt i mina öron!

  • BrudSommar2006

    Det här är ju helt otroligt uselt, vad har hänt med BT! Jag blev utslängd och det har tagit flera timmar att logga in igen, så här kan det ju bara inte fortsätta!

    AM, hon fick magneter i form av olika djur som hon gillar och pysslar mycket med, två kuber som ska sättas ihop till olika djur så att de låter och som hon tycker är sådär kul, och så ett startkit med playdough med former och kavel och allt vad det var som hon är galet förtjust i, nu ska det "degas" hemma hela tiden! Måste skaffa mer lera vid tillfälle, eller om vi är så ambitiösa att vi gör egen, men det tror jag knappast även om vi fått recept av dagis.

  • BrudSommar2006

    Hej igen, det är helt otroligt vad uselt det gått att skriva här idag!

    Lapinette, vad bra att de kan frysa äggen igen om det är mer än ett som klarar sig, hoppas så att det blir långtidsodling av så att du slipper kasta dig iväg på onsdag och sabba resten av din planering! Knepigt val att välja mellan kort- och långtidsodling nu när jag läst dina svar.

    Frejis, skönt att allt verkar ok just nu, fortsätt ta det lugnt!

    Telis, spännande med vul på gång, önskar att jag också hade det. Som det är nu har man ju ingen aning hur det ligger till! Jag ska i alla fall på inskrivning nästa vecka men vet inte om jag egentligen ser fram emot det, det var ingen höjdare förra gången minns jag. Hursom, ny BM, nytt ställe den här gången så vi får se.

    Vänner, när är/var BIM då?

  • BrudSommar2006

    Telis igen, jag är också trött men inte lika trött som jag var förra gången faktiskt, då gick jag och lade mig klockan åtta varje kväll flera månader i sträck minns jag.

    Iris hade massor med skorv som vi kämpade i omgångar för att bli av med, Borago var ju det som fungerade bäst, acetylsalisyrvaselinet eller vad det hette var en total mardröm. Nu har hon lite, lite gult i hårbotten om man tittar uppifrån i solljus men det är så lite så det märks inte så det får vara.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, skönt att maken är hemma igen, hoppas att ni får vara friska nu.

    Kängu, Tens-apparat verkar obehagligt, tror inte att det är något för mig, men det ska bli intressant att höra om det fungerar "live".

  • BrudSommar2006

    Snigeln, jag hade hunnit fundera ut allt mellan en galen tjur till femton ilskna baggar tills på fredag men det var lite mindre dramatiskt ändå alltså men ändå jobbigt!

    Så BT ska fungera nu alltså.

    Usch, jag har fått samma hemska beska smak på tungan den här gången som jag hade sist, allt sött och gott man äter får en hemsk besk eftersmak så fort man svalt och sedan får man gå och svälja en tablett innan illamåendet slår till för fullt, suck. Salt, surt och syrligt smakar däremot som det ska så jag minns helt plötsligt varför jag tyckte så mycket om turkisk peppar när jag väntade Iris!

Svar på tråden Livets stora och små frågor