Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Kissens framben är bra igen, skönt! Fast huuur får man det lilla trollet att gå på lådan! Ska skaffa annan kattsand och prova med idag, hittills har han uträttat samtliga sina behov i vår tvättkorg när han kommit åt. Vi har Iris blöjbytarställe i tvättstugan så det är när vi är där och byter blöja som han passar på! I morse märkte jag att han behövde göra ifrån sig så jag satte honom i lådan flera gånger men icke, sedan släppte jag ut honom på tomten men ingen tur där heller. Sedan gick han och åt istället och jag gick för att byta blöja på Iris och tror ni inte han lyckades smita in till tvättkorgen i alla fall. Jag fick upp honom men eftersom jag höll på med Iris kunde jag inte släppa utan jag fick sätta ner honom i vasken så kissade han färdigt där, suck. Hopplösa kisse!

  • BrudSommar2006

    För att fortsätta klaga har jag nu inte lyckats borsta tänderna på flera dagar, inte ordentligt i alla fall för jag bara kräks när jag försöker borsta tänderna längst bak. Så drygt. Fast jag tänker på det AM sade vid tillfälle om sin graviditet, att det här förmodligen är sista gången. Så om det här går vägen, vilket jag verkligen hoppas, så behöver jag bara ta mig igenom det här den här sista gången och sedan behöver jag aldrig mer göra om det! Då står man ut lite bättre.

  • BrudSommar2006

    Telis, de där seabanden gjorde varken till eller från för mig heller. Trist nog fungerar Lergigan inte riktigt lika bra den här gången som förra. Filmjölk var ett bra tips, ska inhandlas! Jag mår inte jättebra på morgonen heller men helt klart är kvällarna värst, ju tröttare jag är, ju sämre mår jag. Jag skulle behöva sova eftermiddag för att klara kvällarna, men, men. Känns inte så avslappnat att lägga sig under skrivbordet...

    På onsdag ska jag i alla fall på inskrivning så får vi se vem jag får den här gången.

  • BrudSommar2006

    Jag är lite orolig för inskrivningen faktiskt för igår hade vi bekanta hemma som just fått sitt tredje barn och hon berättade att den BM hon hade haft nu sista gången hade varit den trevligaste, inget fel på de andra men de hade inte varit så bra att hon brytt sig om att be om samma igen för nästa graviditet. Sedan upptäcker vi så klart att jag ska till den hon hade första gången. Jag orkar inte med en usel BM till!

  • BrudSommar2006

    Muggles, blir inte Moa ledsen när hon vaknar på morgonen och inte känner igen sig eller personerna hon är hos? Iris går bara med på att vara hos människor hon känner väldigt väl så det blir bara barnvakt av mormor och morfar och farmor och farfar för vår del.

  • BrudSommar2006

    Frejis, ge dig nu inte ut på en massa utflykter och få ont igen, kom ihåg VILA!

    Djurförsök, hm, är nog mer inne på Sweets linje, kanske för att jag jobbar där jag gör, kanske för att jag är otroligt ego och väljer min egen hälsa först? Just hundar känns i och för sig extra jobbigt men jag visste inte att det fanns saker som bara gick att testa på dem som inte fungerade på t ex möss.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur är det, svärmor har varit här rätt mycket vid det här laget och har sett det mesta eller?

    Det verkar bli sol imorgon, vågar man hoppas på det tro.

    Liten, trist att bli blöt trots regnkläder, vi köpte ett Didriksons-regnställ till Iris men hon blir dyngsur i baken. Vi har letat efter hål men hittar ingen läcka och sömmen bak är limmad och inte sydd men ändå blir hon genomblöt så det är bara att slänga dem. Tur att vi hade en omgång regnkläder till, från Lindex, men det är ju bra att ha en omgång hemma och en på dagis så nu måste jag skaffa nya någonstans.

  • BrudSommar2006

    Nenne, hm, vår katt skulle också vara rumsren, han var det tydligen innan han kom till oss, men inte längre vad det verkar, suck.

  • BrudSommar2006

    Muggles, så bra att det fungerar så bra att ha Moa hos era bekanta! Iris säger också ofta att den av oss som inte är hemma är på jobbet.

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag hoppas så att ni får till det där plusset efter sommaren (förresten en mycket bättre tid att bli gravid på än nu!), men om jag var som du så skulle jag göra som Lapinette och satsa på en Cicci-graviditet!

Svar på tråden Livets stora och små frågor