Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Jösses, har aldrig varit så nära att kräkas på jobbet! Klarade mig ut till bilen, hyperventilerade ett tag, åt några kex och till sist så gav det med sig. Ingen idé att gå tillbaka till jobbet dock.

    Kissen är nästan inte halt alls nu så det verkar finnas hopp. Fast ikväll kommer en kattgalen sexåring hit men om hon så mycket som petar på kissen på fel sätt så åker hon ut!

  • BrudSommar2006

    Vickan, har du den blekaste om vilken dag du var på när ni "slarvade"? Så man vet åt vilket håll man ska hålla tummarna menar jag!

    Snorkfröken, jaså det var du som snodde världens bästa man! Jag älskar i och för sig min andra hälft också men han har sina brister faktiskt och det har nog jag också... tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, det är ju det att det hörs så väl som gör att man absolut inte vill kräkas på jobbet!

    AM, trist med ålderskris, jag har den också. Jag vill inte bli gammal och jag vill inte att alla runtomkring mig ska dö, typ mina föräldrar och jag vet inte allt, börjar jag tänka på det får jag värsta paniken. Hoppas att din blir lindrig.

  • BrudSommar2006

    Då bestämmer jag själv åt vilket håll tummarna ska hållas Vickan!

    Läste idag om en fyraåring som spolat ned familjens hundvalp i toaletten, tydligen överlevde den. Man får väl vara glad att fyraåringen vi hade på besök i söndags nöjde sig med att stänga in kissen i transportburen! Fyra år verkar vara en jäkla ålder.

  • BrudSommar2006

    Hm, ärftlighet vet jag inte något om faktiskt, har vi pratat om det här? Men orättvist är det. Det verkar ju i alla fall vara vanligt att en person som har svårt att bli gravid har ett syskon som är en frögurka men man får väl titta längre bak i släktleden i så fall.

  • BrudSommar2006

    Telis, åh, jag åt rostad macka med apelsinmarmelad till frukost och ett granny smith på jobbet! Jag försökte ha ost på mackan i morse men fick plocka bort den och gå efter marmeladen. Jag har dessutom skaffat köpebröd, vi har ju hela frysen full av svärmors hembakta men tuggorna bara växer och växer i munnen och nu fick det vara nog kände jag! Nu har jag inhandlat något godare och mer lättuggat.

    Vad det gäller att öppna burkar så har jag länge klagat över just den saken och också tänkt på alla stackars gamla människor som omöjligt kan klara sig utan en sådan där burköppnarpryl.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, vad trist, när är jouren slut? Javisst ja, det var ju semester på gång alldeles snart. Tur i alla fall för oss andra djurvänner att det finns sådana som du att ta till när det kniper! Gissar att de som bor långt bort i ingenstans är extra tacksamma!

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller semester så har jag väl sagt det många gånger redan men vi ska ju vara på Öland mer eller mindre hela vår semester, tillsammans med mina föräldrar. Maken ska hjälpa pappa att bygga altan plus riva ett litet uthus där vi istället ska ha en lekstuga till Iris om det finns tid och ork kvar. Mamma och jag ska hitta på saker med Iris och hon ska bo tillsammans med dem i deras sovrum så vi får sovmorgon heeela semestern!!! Ska bli skönt att få lite avlastning med Iris så spelar det ingen roll hur jag mår. Här hemma vill hon ju vara med mig även om maken är hemma så då måste jag typ antingen gå hemifrån eller gå upp på övervåningen och lägga mig om hon inte ska sitta som ett plåster på mig.

  • BrudSommar2006

    Vi pratade förresten om mammiga barn på jobbet idag och jag är inte alls förvånad att Iris tyr sig mer till mig för jag lägger ner mycket mer tid än maken på att göra saker med henne när vi är tillsammans och kramar och pussar på henne hela tiden medan maken typ ger henne någon pryl att pyssla med eller sätter henne framför tvn så att han kan sitta framför datorn. Visst, han gör inte bara det med henne och bland annat har jag infört att han ska ta badet med henne varje kväll, men jag kan ändå se en tydlig skillnad på hur hon upplever oss. Det hjälper dock inte att jag påpekar det.

  • BrudSommar2006

    Ska både Telis och Lapinette till Californien typ samtidigt förresten eller har jag missförstått något?

    Telis, springer du på ett sådant där könsbestämningsurintestkit så slå till för min räkning, snälla? Om vi kan lista ut vad det kostar och var man kan köpa det och du tror att du kommer att ha vägarna förbi ett sådant ställe så kan du få pengar i förväg. Om de inte är stora och tunga förpackningar att släpa på förstås.

    Sweet, vet du? Har du sett till dem?

Svar på tråden Livets stora och små frågor