Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Grattis Vickan!!! Du slår alla rekord vad det gäller att vara trådens frögurka och jag är så ledsen för din skull att det inte räckt hela vägen fram tidigare gånger. Men det ska det banne mig göra den här gången, nu tänker jag inte jobba alls de närmsta veckorna för tummarna är låsta, men det är helt ok för jag har inte tid att jobba i alla fall, är för upptagen med att springa och kräkas! Åh, hoppas, hoppas, hoppas, HOPPAS för din skull nu!

  • BrudSommar2006

    Förresten, det var väl bra att det liksom bara hände så att du slapp processen med att "försöka på riktigt".

  • BrudSommar2006

    Jaha, citronklyftor var nytt, då ska jag prova det men det får bli först i morgon för idag har vi redan handlat. Min BM ville ju sjukskriva mig, det kanske inte hade varit så dumt, hm.

    AM, hjälp, stackars Livia, hur lyckades hon ramla ur, vad har hon för säng? Det låter ju onekligen som hjärnskakning, vad gör man åt sådant?

  • BrudSommar2006

    Jag tänkte vara hemma sjuk idag men nu sitter jag här på jobbet i alla fall. Jag tackade ju nej till en sjukskrivning förra veckan och jag är rädd att om jag börjar stanna hemma så kommer jag inte att orka gå till jobbet på de två veckor jag har kvar innan semestern och jag orkar inte gå tillbaka till läkaren igen. Man får ju bara vara hemma en vecka utan läkarintyg. Fast står jag ut den här veckan så får vi se hur jag gör nästa vecka sedan.

    Snart är det dock lunchdags och jag är jättenervös, vet inte hur jag ska ta mig igenom lunchen, jag har i alla fall kofta med fickor idag så att jag kan ha en hundpåse i fickan ifall jag behöver kräkas och inte hinner till toaletten. Fast om jag kräks inför alla i lunchrummet får jag nog säga upp mig, det skulle ju bara vara hur pinsamt som helst.

    Tror att jag var sjuk igår faktiskt, fick springa och kräkas hela tiden, var helt utmattad, somnade i soffan och sedan hade jag frossa hela natten. Idag är det inte alls så illa förutom om jag börjar tänka på mat.

  • BrudSommar2006

    Telis, hur kommer det sig att det är så mycket större chans att lyckas vid ÄD? Ett befruktat ägg borde väl ha lika stor chans att stanna oavsett om det är ens eget eller någon annans? Eller stöter kroppen lättare bort ens eget? Eller om ens egna ägg har sämre kvalitet då men ett toppägg är väl alltid ett toppägg? Hursom, hur mår du annars? Vad har du kunnat äta?

    Jag känner att jag klagar över mitt illamående väldigt mycket just nu, ursäkta! Det är bara det att jag just nu inte ens kan öppna kylskåsdörren så jag ägnar all min tid åt att planera hur jag ska ta mig igenom dagarna... Igår sade maken att om jag inte orkade mer och ville avbryta den här graviditeten så förstod han. Han tyckte nog att det började bli väl jobbigt hemma. Då sade jag att om det så är det sista jag gör så ska jag ta mig igenom det här för nu har jag ju redan stått ut i elva veckor.

  • BrudSommar2006

    Muggles, efter att vi lyckats på första försöket med Iris så blev jag riktigt orolig när det aldrig tog sig den här gången men det löste sig ju till sist för oss så det gör nog det för er med. Det är bara att inse att man inte är någon frögurka längre precis...

  • BrudSommar2006

    Apropå att vissa ställen utomlands erbjuder barnvakt, tror inte att jag skulle kunna lämna Iris någonstans där de tex bara pratar engelska.

    Telis, jag tror absolut att du kommer att må bättre i vecka 18 så det kommer säkert att gå jättebra att resa då. Redan efter vecka 12 börjar ju de flesta att må bättre även om det tog längre tid än så för mig förra gången.

    Ska göra ett par saker till och sedan gå hem och sova faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Dystra tankar här idag men det betyder att det bara kan gå uppåt förhoppningsvis!

    Lapinette, synd på grannarna!

    Grr, när jag skulle åka hem från jobbet idag, åkte förresten redan vid två och har nu sovit ett par timmar, så hade en SUV parkerat så när att jag inte kom in i min bil och magen är ju stenhård så jag kunde inte hålla in den det minsta mer heller. Jag har tidigare försökt klättra in från förarsätet men inte lyckats eftersom vi har Iris bilstol där men under mycket besvär lyckats klättra fram från baksätet så hade jag ingen lust att upprepa det utan tryckte förardörren så mycket det gick in i skitbilen bredvid (synd att det inte blev något märke)och lyckades faktiskt pressa mig in till sist, fast nu har jag som ett blåmärke i ryggslutet som strålar ner i vänster ben, aj!

    Jaja, nu ska jag hämta Iris så får man väl annat att tänka på än illamående och ont ett tag!

  • BrudSommar2006

    Ore, det ser ju onekligen ut som att man kan vara rätt så gravid i den klänningen! Fast tänk på att magen förmodligen är rätt stor i åttonde månaden och att du förmodligen måste gå upp en storlek då.

  • BrudSommar2006

    Ore, det är ju dessvärre nästan omöjligt att ha samma kläder i början av graviditeten som de sista månaderna. Svårt att föreställa sig hur stor man kommer att bli. Eller så blir det som för Cicci att man bara går upp typ sex kg, omöjligt för mig att föreställa sig!

Svar på tråden Livets stora och små frågor