Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Nenne, nej, det är det jag misstänker, att vi inte har samma kattsand så jag ska inhandla ny idag. Eller rättare sagt, jag misstänker att han är van vid kattSAND, vi kör med toalätt-pellets. Mina två tidigare katter började använda det på en gång utan problem, och mammas och pappas katt också, men de var ju omplaceringskatter alla tre och det är kanske skillnad för en liten en.

  • BrudSommar2006

    Muggles, angående BM så har jag för mig att jag kände så redan förra gången, att jag var inte särskilt orolig för något, jag tyckte att jag var hyfsat påläst, och det var ju ändå inte hon som skulle ha hand om förlossningen som ju var det viktigaste ändå så jag brydde mig aldrig om att byta. Fast jag tänker också att det ska mycket till för att jag ska råka ut för någon som är sämre än den jag hade sist!

  • BrudSommar2006

    Muggles, nej, vi har inte börjat potträna än för Iris vägrar. Varje gång man föreslår att hon ska prova att sitta på pottan skriker hon NEJ! INTE POTTAN! och blir jätteupprörd så där kommer vi ingen vart just nu. Det har hänt att hon har sparkat och bråkat så på skötbordet att jag inte fått på henne någon blöja och då satt nere henne på golvet utan och då har hon sprungit ut i hallen och hukat sig och kissat men det måste ha varit traumatiska upplevelser, tror att det har hänt två gånger, för nu pratar hon ofta om att man inte får kissa på golvet! Jag blev inte ens arg så jag förstår inte alls.

  • BrudSommar2006

    Nenne, ingen kattsand är lika bra som pelletsen men bara det fungerar så får jag stå ut!

  • BrudSommar2006

    FruLLan, ja din BM verkar verkligen hemsk! Min var ju snäll, bara förvirrad plus att hon inte kunde någonting alls!

  • BrudSommar2006

    Telis, ja det låter rimligt, jag är inte så insatt inser jag.

    Hur var det, hade någon hittat ett gott vitt alkoholfritt eller finns inte det?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, Junibacken är trevligt! Jag skulle gärna gå dit utan Iris någon gång så att jag fick chans att åka det där tåget, det går ju inte med Iris. Den gången vi faktiskt åkte det minns jag ingenting av för jag var så upptagen med henne. Hoppas på bättre väder nu bara då om ni ska ut på utflykter.

  • BrudSommar2006

    AM, ja förr eller senare får man hoppas att det vänder!!!

  • BrudSommar2006

    Muggles, Iris gillar inte att gå utan kläder och blöja. Hon har tom problem med att gå utan strumpor! Det första hon säger när hon vaknar på morgonen och sätter sig upp i sängen är att Iris har inga strumpor och så tittar hon på sina fötter. Sedan tjatar hon hela morgonen om att hon inte har några strumpor tills hon får det. Så vi får se hur det går i sommar med att springa runt utan kläder, under förutsättning att det blir någon sommar förstås. Förra sommaren var det inte många varma dagar på vår semester och året Iris föddes var katastrofkallt och blåsigt, varmt i juni men sedan vinter hela juli. Året innan dess var bra men det minns man ju knappt nu längre!

  • BrudSommar2006

    Ja jäklar, jag har bara tänkt på hur noga det är med alla etiska tillstånd för varje projekt som involverar djurförsök på mitt jobb vad det gäller sjukdomar så jag har inte ens tänkt på att det förekommer vad det gäller smink och sånt också.

    Passionsblomman, vilken otur du verkar ha haft med kommentarer både från läkaren och din bekant!

    Telis, min guru!!! Efter att ha försökt pressa i mig en plätt med sylt och känt att det bara fastnade i halsen så fick jag i mig en hel tallrik fil med corn flakes och det var bara så gott! Jag stod i affären och undrade vilka flingor som kunde tänkas gå ner lätt för jag misstänkte att min vanliga musli var att glömma och kom på att det nog var bäst med corn flakes och som sagt, det var såå gott med fil!

Svar på tråden Livets stora och små frågor